Re: Vlastovka.
Re: Je mi jasne kdo to je. proto jsem napsal: "Poslal jsem ti to, ale asi bude lepsi si pockat na navod primo od vyrobce." Ale slibil a poslal jsem mu to driv, nez se tady vyrobce obevil. je to sice jen takovy nacrtek ale co se da delat, bylo to odeslano driv nez to sem pan Holomy napsal
Výstražné zařízení
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
re freek
Tak hlavne, ze to dobře dopadlo . Jinak mam dotaz na firmu Tesla - Holomý, jestli sem jeste zabrousej...
1) Ta obrovska 180cm rampa na webu - prime strobojednotky jsou reseny barevnou vybojkou nebo zabarvenym zrcadlem? Tipuji na vybojku .
2) Celomodre kryty maji znatelne svetlejsi odstin, nez tomu bylo drive - ale pokud se jedna o verzi s transparentnim krytem, okrajove jednotky s fresnelovou cockou vypadaji, jako by mely svuj vlastni barevny kryt v tom starem, tmavem odstinu. Jak to tedy ve skutecnosti je?
3) Bylo by teoreticky mozne u te 180cm verze BbaaSaabB vyhodit sirenu (patri dopredu na naraznik), misto ni dat LED panel a dat to komplet pod ten modry kryt (ze by vzniklo treba BbbbCbbbB nebo dat ten vetsi panel a ubrat par strobo - BbbCbbB)? Predpokladam, ze by to nemel byt problem - na skrinove sanitky by to byla idealni verze.
4) Planuje se do budoucna pouziti o +- 45° natocenych primych strobojednotek i na krajich rampy, jako to ma treba FS Vista?
Diky za odpoved.
Tak hlavne, ze to dobře dopadlo . Jinak mam dotaz na firmu Tesla - Holomý, jestli sem jeste zabrousej...
1) Ta obrovska 180cm rampa na webu - prime strobojednotky jsou reseny barevnou vybojkou nebo zabarvenym zrcadlem? Tipuji na vybojku .
2) Celomodre kryty maji znatelne svetlejsi odstin, nez tomu bylo drive - ale pokud se jedna o verzi s transparentnim krytem, okrajove jednotky s fresnelovou cockou vypadaji, jako by mely svuj vlastni barevny kryt v tom starem, tmavem odstinu. Jak to tedy ve skutecnosti je?
3) Bylo by teoreticky mozne u te 180cm verze BbaaSaabB vyhodit sirenu (patri dopredu na naraznik), misto ni dat LED panel a dat to komplet pod ten modry kryt (ze by vzniklo treba BbbbCbbbB nebo dat ten vetsi panel a ubrat par strobo - BbbCbbB)? Predpokladam, ze by to nemel byt problem - na skrinove sanitky by to byla idealni verze.
4) Planuje se do budoucna pouziti o +- 45° natocenych primych strobojednotek i na krajich rampy, jako to ma treba FS Vista?
Diky za odpoved.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Zdeněk Holomý » 12.05.2008 15:18
Re: Ruská vlaštovka
ad 1) Pro přímá světla jsou použity barevné výbojky a klasická zrcadla.
ad 2a) Nynější odstín modré je světlejší, dodahuje vyššího světelného výstupu, samozřejmě homologováno
ad 2b) transparentní verze mají čirou fresnelovu čočku s vnitřním barevným filtrem
Obě verze, tedy VxL i VxLC jsou homologovány, prozatím pro modrou (hlavní majáky).
ad 3) Repro může být vynechán, místo něj displej, další záblesková světla (i LED) ... je to modulární konstrukce, takže záleží na zákazníkovi.
ad 4) S lineárními výbojkami už pracujeme, prozatím jsme ve fázi vývoje.
ad 1) Pro přímá světla jsou použity barevné výbojky a klasická zrcadla.
ad 2a) Nynější odstín modré je světlejší, dodahuje vyššího světelného výstupu, samozřejmě homologováno
ad 2b) transparentní verze mají čirou fresnelovu čočku s vnitřním barevným filtrem
Obě verze, tedy VxL i VxLC jsou homologovány, prozatím pro modrou (hlavní majáky).
ad 3) Repro může být vynechán, místo něj displej, další záblesková světla (i LED) ... je to modulární konstrukce, takže záleží na zákazníkovi.
ad 4) S lineárními výbojkami už pracujeme, prozatím jsme ve fázi vývoje.
-
Příspěvek od Jan Křivánek » 12.05.2008 15:18
AZD 500 - 501
Mohl by mi prosím někdo poslat schemátko AZD 500 - 501?
hokrbrno@seznam.cz Předem díky
Mohl by mi prosím někdo poslat schemátko AZD 500 - 501?
hokrbrno@seznam.cz Předem díky
-
Příspěvek od Vlada Strejc » 12.05.2008 15:18
Zase
Omlouvám se, ale i já bych potřeboval schéma AZD 501 nebo manuál. Chci k němu připojit RDST a nevím, jak má 501 zapojený konektor. Předpokládám, že se aktivuje po přepnutí do polohy RDST. Navíc je tek nešikovně namontovaná, takže bez rozebrání ani nevím, zda je to DIN7 nebo DIN5, normální nebo se závitem. Děkuji moc.
Vlada
vstrejc@borgers-group.com
Omlouvám se, ale i já bych potřeboval schéma AZD 501 nebo manuál. Chci k němu připojit RDST a nevím, jak má 501 zapojený konektor. Předpokládám, že se aktivuje po přepnutí do polohy RDST. Navíc je tek nešikovně namontovaná, takže bez rozebrání ani nevím, zda je to DIN7 nebo DIN5, normální nebo se závitem. Děkuji moc.
Vlada
vstrejc@borgers-group.com
-
Příspěvek od Lukáš Svoboda » 12.05.2008 15:26
AZJ 530
Nemáte prosím někdo schema konektoru na ovládací skříňce AZJ 530.
Prosím zašlete je na lucky.army@seznam.cz.
Dík Lukas.
Nemáte prosím někdo schema konektoru na ovládací skříňce AZJ 530.
Prosím zašlete je na lucky.army@seznam.cz.
Dík Lukas.
-
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti