Sorry, nebyl jsem u compu. Navíc mi tam permanentně svítil jeden vzkaz a nikdy tam žádný nebyl, tak jsem to tak trochu od zavedení nové verze ignoroval. :-)Oves píše:Rád bych dostal reakci na soukromou zprávu pokud dorazila, poslal jsem ji před pár minutami a tam klidně budu pokračovat v diskuzi, děkuji.
SMS z KOPISu JmK
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
Re:
Příspěvek od Roman Žilka » 10.01.2012 16:21
-
Re: Re:
Příspěvek od Roman Žilka » 10.01.2012 16:23
Rozhodně je po snížení počtu SMS jejich jednotlivé odeslání rychlejší.Kamil Holek píše:A teď je to jiné. Já si myslím, že ne.Roman Žilka píše:Tak mi řekni, jak to měli řešit, když odeslání třeba i 60 - 80 sms trvalo klidně hodně přes 10 minut. Tam šlo hlavně o čas, ne o úsporu peněz za posílání SMS. Kdyby to zůstalo na těch starých počtech, tak bu tu zase někteří jedinci remcali, že jim dojde SMS 15 - 20 minut po vylhášení poplachu. Tak co s tím?Oves píše:TO: Roman Žilka,ne nechci úmyslné to jistě nebylo, ale to není ani většina autonehod.
-
Příspěvek od ogw » 10.01.2012 19:01
Souhlas s Romanem Žilkou, pokud by se využívaly GSM brány (a tak jsme to i jeden čas měli u JSDH) tak se ten čas neúměrně prodlouží a bude tu spousta dalších remcalů, takhle je na Vás jak si zařídíte další přeposílání. Používání hromadné SMS by pak bylo neúměrně drahé...
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz