Video
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:21
Zrovna to zjišťuji u mnoha vyhranými soudy vycepovaného jedince, výsledek napíšu.
A s těmi záznamy radioprovozu už jsem tě jednou varoval...
Příspěvek od » 12.05.2008 15:21
Dobrý den, chtěl bych se omluvit všem, které toto video nějak poškodilo. Máte pravdu, nikoho z autorů jsem se nezeptal, je to moje chyba. Jestli budou autoři videí chtít, abych je napsal do toho videa, tak ať se ozvou. Jestli naopak jim toto video vadí, nebude pro mě problém ho z těch stránek odstranit a dále ho nerozšiřovat. Nikoho jsem nechtěl naštvat. ještě jednou se moc OMLOUVÁM autorům.
-
Příspěvek od Vasek » 12.05.2008 15:21
Nejsem si jisty, že bych někomu dával svolení k publikování našich záběrů. V tomto klipu jsem našel asi pět záběrů, které jsou prokazatelně naše.Proto doufám, že výrobce učiní patřičné kroky nebo se může stát, že učiním já určité kroky. Děkuji www.hasicikurim.websnadno.cz
Video od této chvíle není a už nebude k dispozici nikde na internetu a ani ho nebudu nikomu posílat.Bohužel se autorům nemůžu omlouvit každému zvlášť,nevím totiž kde jsem všechna videa stáhl. Pro příště už jsi pamatuju, že video budu dělat výhradně z vlastních zdrojů. Omlouvám se ještě jednou autorům, snad mi to prominou......
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Raději to smaž hned, dokud není pozdě...
A co se té hudby týče, pokud je obraz podkreslen hudbou, podléhající autorským právům (na CD vpodstatě všechno), vylepením na webu (nejen na YouTube, ale i na vlastních stránkách) se opravdu dostáváte do křížku se zákonem.
Totéž platí i v případě, že takové video s cizí muzikou pustíte někde kamarádům na hasičárně nebo na školním srazu nebo kdekoliv. Takže doporučuji spáchat muziku svojí nebo si ji nechat od někoho udělat. Jinak opravdu hrozí nějaké komplikace.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, kamarádům to vadit nebude, ale nikdy nevíte, čí uši to slyší. Věděli jste třeba, že pokud nějaký orchestr hraje z not, musí být ty materiály (neboli notové party a partitura) oficiálně zakoupené a toto musí být doložitelné? Tzn. nesmí to být nějaká xerokopie kdovíodkud? Na kncerty i do divadel chodí kontroly a běda, jak by se něco takového zjistilo. Ale velká oficiální tělesa si nic takovéh nedovolí, alespoň nevím o případu, že by měl někdo nějaký malér. To spíše asi u komorních těles ap.
Video od této chvíle není a už nebude k dispozici nikde na internetu a ani ho nebudu nikomu posílat.Bohužel se autorům nemůžu omlouvit každému zvlášť,nevím totiž kde jsem všechna videa stáhl. Pro příště už jsi pamatuju, že video budu dělat výhradně z vlastních zdrojů. Omlouvám se ještě jednou autorům, snad mi to prominou......
To jsi udelal dobre. Ale jsem jeden z tech co se snazi, aby obdobne veci jako jsi vytvoril vznikali, takze ti dam navod jak priste postupovat:
- natoc neco
- projdi inet, kdyz najdes neco zajimaveho, tak hned pozadej autora o svoleni
- projdi inet a pokus se sehnat si hudbu, kterou jeji autor nabizi k dalsimu pouziti a siri ji pod nejakou z licenci, pod kterou je treba siren Linux atd.
- pokud si vyberes precijen nejakou jinou hudbu, pokus se ospovit toho kdo ji vytvoril (u mensich kapel mas urcite samnci)
- no a na zaver to vsechno splacej dohromady a nezapomen na konci vsem podekovat (priste az budes neco delat ti to urcite pomuze).
-
Příspěvek od Leoš Kučera » 12.05.2008 15:21
Ahoj, co se mé osoby jako autora týká, beru to, v poho... Je mi jasné, že v tomhle věku člověk z nadšení udělá mnohé, ať úžasné, nebo i to, co později bere za totální hloupost.
Osobně mi šlo o to, aby se takováhle praxe výroby prezentací nestala pravidlem.
Opět doporučuju pro podobné snahy, vymyslete si nějaký scénář z prostředí, ve kterém se pohybujete a když to dobře zpracujete, uvidíte, že výsledek vás bude těšit víc, než ohnivé drama s desítkou obětí... A že se najdou i vděční diváci. Po svých zážitcích z mnoha i blbých případů, co jsem točil mám závěr: parádně udělaná hasičská zábava mě potěší víc, než dolování pěti mladíků z rozmlácené audiny, či požár ubytovny s desetimetrovejma plamenama , ale i třemi oběťmi... Kamera už v současnosti není takový cenový problém, aby se nedala alespoň půjčit od kamaráda.
Co se týká vyjádření "vlašťovky" k hudbě - má naprostou pravdu... existovával pouze krátký časový úsek, který býval tolerován.
L.K.
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:21
Já zrovna na takovém vlastním projektíku pracuju
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám ten dojem, že nějakej krátkej úsek bylo možno použít. Ale jak je tomu teď, to nevím. Kameru nemám, tak mě to zatím nějak netrápí.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz