4 all
Drazí kolegové je na čase oživit opět toto téma slavností.
Už jsou za dveřmi - přesně za dva týdny 16. 6. 2007.
Jejich reklama běhá nahoře ))
Kdo se chystáte do Ltc???
Kdo se nechystáte a proč???
Jestli se chcete od srdce zasmát - přijeďte - uvidíte například mě jak budu pochodovat s praporem a to bude rachot.
No nic, jdu se učit - jěště, že mám brožuru - POŘADOVÝ VÝCVIK
Hasičské slavnosti 2007
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:22
Tak my taky
dorazíme, pokud vše dopadne dobře. Uvidíte naši Pragu Golden 4x4 HZSP Doly Nástup Tušimice, a samozřejmě mě...)
dorazíme, pokud vše dopadne dobře. Uvidíte naši Pragu Golden 4x4 HZSP Doly Nástup Tušimice, a samozřejmě mě...)
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:22
4 Filip
Nazdar Fildo, vypadá to, že tam budeme sami dva ))
Nazdar Fildo, vypadá to, že tam budeme sami dva ))
-
Příspěvek od Zbyněk Pochman » 12.05.2008 15:22
Slavnosti
Na slavnosti vim že jede JSDHO Kněževes s Liaz K101CAS24, 154.záchranný prapor Rakovník se Spotem a taky Liazkou a určitě i další technika -plechová kavalérie, jinak chlapy asi JSDHO Řevničov Praga RN vše okres Rakovník. Jinak taky bychom jeli ale máme soutěž historických koňských stříkaček v Jesenici, moc pěkná soutěž, a výročí SDH kounov a ještě je Den otevřených dveří pivovar Krušovice a je toho moc
Na slavnosti vim že jede JSDHO Kněževes s Liaz K101CAS24, 154.záchranný prapor Rakovník se Spotem a taky Liazkou a určitě i další technika -plechová kavalérie, jinak chlapy asi JSDHO Řevničov Praga RN vše okres Rakovník. Jinak taky bychom jeli ale máme soutěž historických koňských stříkaček v Jesenici, moc pěkná soutěž, a výročí SDH kounov a ještě je Den otevřených dveří pivovar Krušovice a je toho moc
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:22
Re: Zbynďa
Už je mi jasný proč si vynechal největší hasičský slavnosti v ČR když jedete s hasičema na tu exkursi do krušovického pivovaru
Už je mi jasný proč si vynechal největší hasičský slavnosti v ČR když jedete s hasičema na tu exkursi do krušovického pivovaru
-
Příspěvek od Zbyněk Pochman » 12.05.2008 15:22
Luky
Jenom už jsem slíbil klukum v Kounově ty ukázky vyprošťení osoby z OA a hašení, měli jsme již dohovor tak je to blbý tam nejet. A ještě jsou ty koňky a to by mě zabil starosta sboru. A soutěžit bude za nás i místostarostka a tak ji pak zlomim o nějaké peníze na vybavení. Sorry jinak bych jel neboj, jak to vypadá se stáží na HZS RA
Jenom už jsem slíbil klukum v Kounově ty ukázky vyprošťení osoby z OA a hašení, měli jsme již dohovor tak je to blbý tam nejet. A ještě jsou ty koňky a to by mě zabil starosta sboru. A soutěžit bude za nás i místostarostka a tak ji pak zlomim o nějaké peníze na vybavení. Sorry jinak bych jel neboj, jak to vypadá se stáží na HZS RA
-
Re: Hasičské slavnosti 2007
Příspěvek od Pepa Lejsek » 30.10.2018 09:10
Zdravím, můžete mi někdo poradit kde bych měl nasměrovat své pátrání když potřebuji zjistit datum vzniku sboru v Homolích u Českých Budějovic? V roce 1900 vznikl český sbor v obci Nové Homole, ale v Homolích byl sbor německý a podle všeho co jsem našel by měl být starší. Ve všech kronikách co jsem dostal do rukou je o něm jen zmínka, ale datum nikde. Mělo by jít o sbor v obci Hummeln, jak se jmenovala za Rakousko-Uherska.
Předem díky za každou pomoc a radu.
Předem díky za každou pomoc a radu.
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti