Im Memory - Na památku
http://www.repkin.unas.cz/immemory.htmlno commentjmena pubezne doplnuji ;-(
Im Memory - Na památku
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:18
pro Miloše
ahoj,ano o nich vím,bohužel to byla nehezká scéna,vím o tom,ale jména se mi zatím nepodařilo zjistit,pokud je zjistíš,písni mi na mail repkin@seznam.cz nebo tady do diskuze či na icq 313647892 jinak tam také budu přidávat ještě tyto dva hasiče od HZS ČD UL a také tři hasiče z HZSP Škoda Auto a pak mám přislíbeno ještě pár jmen,ačkoli se smutken,tak je tam dám ( lidé by se měli dozvedět,že umírají i tací lidé,jako jsou hasiči a měli by jim věnovat úctu nejvyšší,protože nasazují životy nejen za jejich majetek,ale také za životy jejich.
ahoj,ano o nich vím,bohužel to byla nehezká scéna,vím o tom,ale jména se mi zatím nepodařilo zjistit,pokud je zjistíš,písni mi na mail repkin@seznam.cz nebo tady do diskuze či na icq 313647892 jinak tam také budu přidávat ještě tyto dva hasiče od HZS ČD UL a také tři hasiče z HZSP Škoda Auto a pak mám přislíbeno ještě pár jmen,ačkoli se smutken,tak je tam dám ( lidé by se měli dozvedět,že umírají i tací lidé,jako jsou hasiči a měli by jim věnovat úctu nejvyšší,protože nasazují životy nejen za jejich majetek,ale také za životy jejich.
-
Příspěvek od s.korfová Pížlová » 20.10.2012 13:29
Dobrý den všem. Jen jsem Vám chtěla poděkovat ,že jste sice před 4 lety ,ale přesto vzpomínali na mého tátu kap.Josefa Korfa. Potěšily jste mě a myslím si, že by byl potěšen i on.Přeji pěkný den S.P.
-
Příspěvek od fireman234 » 21.10.2012 11:01
Dobrý den. Pokoušel jsem se otevřít výše uvedený odkaz ale naskočila mi pouze hláška že tento účet je zablokován a to opakovaně. Kde je problém?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti