pro ruskou vlaštovku...
....no já už jsem pár žlutých stužek viděl-naposled dnes viz.příspěvek v naší druhé disk.Jinak naší repku o zahájení žlutého protestu vidělo v TV cca 3 miliony lidí...takže se o tom trochu ví...
okénko Borovce a Nebeského
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:18
Videli a stejne....
...vedi prd. Koukaj na me jak na holemurosexuala na lovu . A porad se me nekdo pta, co to ma byt. Jeste jsem, krome hasicu, nepotkal nikoho, kdo by vedel, co to znamena.
...vedi prd. Koukaj na me jak na holemurosexuala na lovu . A porad se me nekdo pta, co to ma byt. Jeste jsem, krome hasicu, nepotkal nikoho, kdo by vedel, co to znamena.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Milan Nebeský » 12.05.2008 15:18
Ale to ne!
Když napíšu bohulibé - myslím buhulibé /nikoli "bohulibé"/. A není to jako s těmi kapříky na cestě. Když řeknu ano tak to znamená ano. Líbí se mi jak pracujete, tak jsem to jednoduše napsal. Vůči TV NOVA jako celku averzi nemám /trávím zde asi polovinu TV času jako každý druhý - i když né každý si to přizná/. Kdybych měl psát o jedovatostech napsal bych /že jsem vrátil jen to co jsem obdržel/. Na mém místě napíšete to samé. Všichni lidé jsou ve své podstatě stejní, záleží jen na míře tolerance. Nehledejte za slovy něco co za nimi není. Jste prostě čím dál tím moudřejší /tím je moudřejší i NOVA (a následně i naše veřejnost)/.S pozdravem, M. Nebeský
Když napíšu bohulibé - myslím buhulibé /nikoli "bohulibé"/. A není to jako s těmi kapříky na cestě. Když řeknu ano tak to znamená ano. Líbí se mi jak pracujete, tak jsem to jednoduše napsal. Vůči TV NOVA jako celku averzi nemám /trávím zde asi polovinu TV času jako každý druhý - i když né každý si to přizná/. Kdybych měl psát o jedovatostech napsal bych /že jsem vrátil jen to co jsem obdržel/. Na mém místě napíšete to samé. Všichni lidé jsou ve své podstatě stejní, záleží jen na míře tolerance. Nehledejte za slovy něco co za nimi není. Jste prostě čím dál tím moudřejší /tím je moudřejší i NOVA (a následně i naše veřejnost)/.S pozdravem, M. Nebeský
-
Příspěvek od Jiří Borovec » 12.05.2008 15:18
pro pana Nebeského....
....že bych opravdu stále více moudřel ???? Ještě že vás mám pane Nebeský, jinak bych zakrněl 0)))
....že bych opravdu stále více moudřel ???? Ještě že vás mám pane Nebeský, jinak bych zakrněl 0)))
-
Příspěvek od Jiří Borovec » 12.05.2008 15:25
JSEM ZPĚT !!!! -))
Zdravím a pozdravuji- je tu něco nového ???
Zdravím a pozdravuji- je tu něco nového ???
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:25
re Jiří Borovec
Koukám, že vás ještě nikde u bouračky nepřejeli . No tak tady u nás taky nic nového, teda něco přeci, rozmohla se nám tu jedna podzemní pyroorganizace, která by rozhodně stála za reportáž!
Koukám, že vás ještě nikde u bouračky nepřejeli . No tak tady u nás taky nic nového, teda něco přeci, rozmohla se nám tu jedna podzemní pyroorganizace, která by rozhodně stála za reportáž!
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz