Proc to takhle konci?????
Ze života jednotky i sdružení...
-
Příspěvek od Martin Kočí Nový Bor Kočí » 06.06.2011 19:42
No dále se nemá cenu vyjadřovat kamaráde jak někdo napsal víš o tom akorát hov.....no. Ta výpověď se netýká mě ale velitele jednotky a že ho všichni podporují a stojí za ním je snad normální věc v jednotce, kde vše klape jak má. Více nemá cenu ti pstá protože nejsi schopen se podepsat a závidíš. Díky za tvůj názor
-
Příspěvek od Fire Scare » 06.06.2011 21:10
Já taky nevidím nic špatného na tom že všichni stojí za svým velitelem.
Já osobně bych za našim taky stál a to nemáme placení samozřejmě to děláme zadarmo,ale odešel bych taky od sboru...
Já osobně bych za našim taky stál a to nemáme placení samozřejmě to děláme zadarmo,ale odešel bych taky od sboru...
-
Příspěvek od man.fire » 06.06.2011 21:14
Vazeny kolego(bohuzel) myslim ze tve prispevky jsou jen vykrikem zavisti a podovnych nizkych pudu.To ze hasic bere za svou praci mzdu(a nebo odmenu) je normalni jak v JPO1 tak v JPOII ale uz i v JPO III.Ono totiz dobrovolne nerovna se zadarmo.
Ale o to tu vubec nejde a kvuli tom to tema tady zalozeny neni.S tema vypovedma taky nemas pravdu ale to taky nejde.
Jen te poprosim zkus dodrzet svoje predseczeti ze koncis s touto diskuzi a prenech prostor ostatnim klukum kteri pisi k tematu.
Diky
Ale o to tu vubec nejde a kvuli tom to tema tady zalozeny neni.S tema vypovedma taky nemas pravdu ale to taky nejde.
Jen te poprosim zkus dodrzet svoje predseczeti ze koncis s touto diskuzi a prenech prostor ostatnim klukum kteri pisi k tematu.
Diky
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava