Co s tím?
Ze života jednotky i sdružení...
Co s tím?
Příspěvek od Návštěvník » 26.10.2009 21:23
Zdravím kolegy dobrovolné hasiče, chci se s vámi podělit o problém, který mě trápí. jsem, resp. byl jsem členem nejmenovaného SDH a JSDH a bohužel se mi přestalo líbit neustálé porušování předpisů, vyhlášek a zákonů. Nefunguje u nás odborná příprava, zdravotní způsobilost, školení NDT, prevence, odevzdávání zpráv o zásahu. preventivní činnost. Technika je zastaralá a nefunkční, výstroj rozkradená. STK na vozidlech propadlá i o několik let, Ve výjezdu kluci mladší 18 let a momentálně je na JPO III asi pět lidí (samozřejmě bez jakéhokoliv školení, prohlídek atd). Už jsem zahájil nějaké kroky ke změně, ale přesto se vás ptám, zda-li by jste mi poradili co vás napadne. Nerad bych abych se dožil zrušení jednotky a sboru kvůli ignoranci p. velitele a zároveň se nebudu podílet na průšvihu, který je v tomto případě nasnadě. Pište cokoliv co vás napadne snad mi něco pomůže. Díky
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 27.10.2009 07:09
no ten tvuj prispevek je tak divny (nemyslim nepravdivy), ze mi pripada jako by ho psal sam Freek . Krom toho nezlob se, ale na anonymy odpovidat nebudu. Takovych jednotek je rada a tech rad tady v diskuzich probehlo jiz hodne. Krom toho to asi u vas nekomu vyhovuje, resp. nevadi. JJS
-
Příspěvek od Karel Čermák » 17.11.2009 21:54
Co to je za seznam negativů, ještě ale nemáte celej sbor kančí křipku!!
-
Příspěvek od Jakub Dvořák » 22.11.2009 20:07
Pokud je technika zastaralá a nefunkční + propadlé STK, tak snad ani nevadí že k výjezdu jezdí 18letí kluci, když snad ani nevyjedou ne?
-
Příspěvek od Tom » 24.11.2009 11:25
Tak proč se nesejdete všichni a nedomluvíte se na dalších krocích? pokud máte problém, tak by bylo dobré ho řešit...jestli nenajdete alternativu, tak to začni řešit s městem jako se zřizovatelem- ona totiž zodpovídá za to, že to bude fungovat, to ona jmenovala do funkce Vašeho velitele jednotky
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz