Hadice pro PS
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
Příspěvek od David Richter » 22.05.2008 20:46
No my máme jen jedinou pojistku...a tu mám ja na rozdělovači na koncovce "B" jinak je to sice dobrá věc ale jak už tady bylo zmiňeno da se jezdit i bez toho, i dobré časy zajet ....
-
Příspěvek od medved ledni » 23.05.2008 15:34
[Pojistky]
Já osobněnejsem zastáncem požárního sportu. U nás v okrsku se soutěží spíš proto aby se sešlo pár kamarádů, zasoutěžilo si (aniž by došlo na honění tisíci vteřinek) pokecalo, vypilo pár piv a hlavně aby byla sranda a zábava. Samozřejmě že nikdo nechce poustopit do dalších kol. Jediné co zůstává nejdůležitější, je celou akci ve zdraví přežít , bez zlámaných rukou atd. Proto se mi jedná o ty pojistky.
Já osobněnejsem zastáncem požárního sportu. U nás v okrsku se soutěží spíš proto aby se sešlo pár kamarádů, zasoutěžilo si (aniž by došlo na honění tisíci vteřinek) pokecalo, vypilo pár piv a hlavně aby byla sranda a zábava. Samozřejmě že nikdo nechce poustopit do dalších kol. Jediné co zůstává nejdůležitější, je celou akci ve zdraví přežít , bez zlámaných rukou atd. Proto se mi jedná o ty pojistky.
-
Příspěvek od Hadice B75 - Zásah » 23.05.2008 20:57
Pořádná hadice vydrží všechno. Zdravim taky půlspojku.
-
Příspěvek od Půlspojka ROT hadicová PPS » 24.05.2008 01:05
[Hadice B75 - Zásah - 23.05.2008 20:57] Tak jsem tu mezi vámi a teda vám řikám, že do mě nikdo dělat díry nebude, natož aby mi do ní ještě cpali nějakou pojistku!
-
Příspěvek od Půlspojka ROT hadicová PPS » 24.05.2008 01:10
[ - 23.05.2008 15:34] No to už teda nevycházím z oudivu, voni už při tom "požárním" sportu neuměj ani napojit hadice tak, aby jim to nevylítlo? Viděl snad někdo u zásahu nějakou pojistku? Na co si to, sakra, hrajou? A ještě by do mě chtěli vrtat díru, no je tohleto možný?
-
Příspěvek od Pavel Koudela » 03.07.2009 13:20
[Půlspojka ROT hadicová PPS - 24.05.2008 01:10] půlspojko ROT! do tebe nikdo nikdy nebude vrtat ty jsi pouze na štafetu, 100 m překážek apod. vlastní Požární Útok nikdy nezažiješ, tak se o díry neboj a uvědom si proč je to požární sport - to znamená dosahovat co nejvyšších výkonnů. a s těma pojistkama upřímě! i s bez nich se dá dobře běhat, rozumně vybrousit půlspojky, (ne)mazat rozumně a v neposlední řadě neudělat si bordel v hadicích a pěkně je roztáhnout. když se udělá smyčka tak jí mašina dotlačí až k rozdělovači a víme jak to dopadne. a dále k těm hadicím - není to zkrácení až moc velký? 18,8 m to je myslím mimo pravidla, hadice má mít rozměr 20m +/- 1m, přesně to nevím ale na tohle bych si dával bacha, sice nám nikdy neměřili a když kouknou po dráze tak vidí jak jsou hadice naplý a vubec jestli jsou kde mají být. ještě nechápu dotaz 1bryana proč se ptá jaká je mašina, spíš záleží na oběžným kole a to je závislé na motoru, ale nevím jaký velký vliv to má na hadice, spíše na obsluze stroje a ta je prakticky stále stejná. Požárnímu sportu zdar Pavel
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky