PS II
-
-
Příspěvek od Karlos - SDH Hrachov » 12.05.2008 15:25
Dneska nechce dávat nikdo nic,to chápu když si objednáš jednu PSII,ale ne když uděláš kšeft pomalu za 10.000,-
-
Příspěvek od Petr Přikryl » 12.05.2008 15:25
pane Paulen nadzvedl jste mne ze židle a to hoďně !!!, To jste se zde projevil. Z výše uvedené diskuze jsem pochopil, že najednou narychlo žádáte Karlose o email abyste mu mohl poskytnou nějakou slevu či zvýhodnění. (to je v pořádku) ale já se Vás ptám, nepřipadá Vám to jako pěkně křivácký a necharakterní. Místo KONCEPCE A JASNÝCH pravidel, rychlá reakce někomu, kdo se ozval, místo férovosti pro všechny, jen honění trika zde na serveru, abyste vypadal jako dobrý prodejce. Myslím si, že děláte ostudu celé výzbrojně a tím potažmo nám - hasičům. Vraťte se na zem a začněte pracovat tak, aby výzbrojna byla zase pro hasiče a né jen snůškou takovýchto akcí. (ale možná tak špatný člověk nejste, že jste se tomu Karlosovi vůbec ozval) Hezký večer
-
Ono 10.000,- pro malý sbor SDH je dost.Což je třeba náš případ.Pro větší sbory,výjezdní jednotky...to moc není,s tím souhlasím.
-
-
Příspěvek od Květa Kordulová » 12.05.2008 15:25
zdravím Vás, oslovil jste mě svoji poptávkou, bylo Vám obratem odpovězen, což jste si pochvaloval. Docela mě mrzí, že najednou píšete o VPO takovýmto způsobem, ale to je prostě asi tak dané. Jen pro upřesnění akce s dárkem k PS II VPO trvala téměř dva roky (d r. 2006 - 2007), těchto dárků jsme dodali k objednávkám víc jak 5 tis. ks. V nabídce jste měl dopravu zboží do sboru zdarma, což nečiní zrovna nezanedbatelnou částku. Jen pro ostatní - dodací lhůty PS II VPO jsou de facto do 3 dnů, a to pouze z centrálního skladu VPO do prodejny. Většinou, však mají prodejny dostatečné zásoby PS II VPO skladem. Od r. 2006 kdy jsme začali PS II VPO dodávat na trh nebyla žádná reklamace při prodaných cca 8 tis. kusech. To jen k dopřesnění. Jinak mě skutečně upřímně mrzí přístup Váš přístpu pane Kytýre k VPO, protože jsem s Vámi Vaši objednávku vyřizovala. Snad příště napíšete, že jsme Vám z VPO hned psali, volali a udělali dobrou nabídku. Krásný den a omlouvám se, že jsem první příspěvek odpálila bez textu. Květa Kordulová
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:25
Teda Vy asi neumíte číst, nevšiml jsem si, že by pan Kytýr (Karlos) proti Vám napsal jediné slovo, proti Vám tu psali jiní, ale on ai čárku. Takže než tu někoho nopdůvodněně napadnete, několikrát si přečtěte diskusi a pak chvíli přemýšlejte, občas to pomáhá...
-
Příspěvek od hasič.pepa Borovička » 12.05.2008 15:25
o té je zde už všeobecně známo, že zdvořilé a slušné chování není její silná stránka.
-
Příspěvek od Vladimír Mundl » 12.05.2008 15:25
Milí bratři, nějak jste se na ni sesypali jako vosy. Ono není zdvořilé, když někoho mrzí, že je pranýřován za to, že nedal k zakázce dost mašliček - NENÍ PODSTATNĚJŠÍ, JESTLI TA CENA BYLA OPRAVDU DOBRÁ? ( A teď se můžete pustit i do mne - ačkoli se to moc neví, jsem taky Váš kolega ).
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:25
Ale já nikde nevidím, že by Karlos pranýřoval paní Kordulovou nebo Výzbrojnu... Pranýřují je tu jiní (já bych se s chutí přidal, ale nebudu to více jitřit) a paní kordulová zjevně rychleji píše, než přemýšlí, alespoň tedy v tomto případě.
-
Příspěvek od Karel Hykeš » 12.05.2008 15:25
Dobrý den
Jsem také zaměstnancem VPO a musím srovnat některé informace na pravou míru. Co se týká pana Paulena - musím Vás ujistit , že je to člověk, který má veliký zájem na tom aby VPO fungovala především pro Vás hasiče a je to především on, kdo dává dohromady různé akce viz např. KPO kterou v současné době zdarma dostáváte na své sbory a obce, bohužel to je bráno v některých případech jako samozřejmost, ale i to stálo ne zrovna málo práce a peněz. Co se týká PS II a dalšího zboží. Již zmiňované akce jsou vyhlašovány na určité období pro
podporu prodeje, akce na podporu PSII již byla několikrát prodloužena a po dvou letech ukončena a připravuje se další. Bohužel ne vždy se daří prodávat nejlevněji, rozdávat k tomu dárky, neúčtovat dopravu atd.
Někdy je marže na produktech tak malá , že musí být skoro dotována, ale to je dáno vývojem trhu. Paní Kordulová je také jen člověk, který se znaží vykonávat svou práci jak nejlépe umí a věřte , že toho dělá opravdu hodně. Ruku na srdce, koho občas něco, nebo někdo nenadzvedne a nedonutí ho reagovat. Někdy se bohužel stane , že reakce není přiměřená , nebo adresována tomu kdo ji vyvolal, ale jsme jen lidé. Tomu koho se to dotklo patří omluva a ten který se v tom poznává ať se chytne za nos.
Přeji Vám krásný den Karel Hykeš
-
Vážená paní Kordulová,nejsem si vědom toho že bych Vás někde urážel,popř. hanil VPO.
Jsem s Vaším způsobem objednávky,vyřízení,rychlosti... spokojen,jen mne mrzí že k takového objednávce neposkytujete nějaké bonusy apod.To je vše co jsem si dovolil říci.
Pokud se Vám to zdá nevhodné,omlouvám se.
-
Příspěvek od Normal » 12.05.2008 15:25
Dobrý den,
Vzhledem k tomu, že máte již pár příspěvků, tak pravděpodobně nejste nějaký narychlo vytvořený anonymní nick, který se bojí za svoji identitu.
Jen velmi krátce p. Přikryl - nedočetll jsem celou tuto diskuzi. Skončil jsem u vašeho článku. Je velmi lehké někoho zkritizovat - nevím o co šlo - ale už jsem tady avizovat, že bych chtěl pomoci výzbrojně dostat se tam kam patří.A říkám vám Kdyby každý byl v PO tak jako p.Paulen férový a myslel na hasiče, tak by jsme už dávno byli někde jinde. Vím, že tím nesu svou kůži na trh, že se mohu mýlit, ale mluvím z vlastní osobní zkušenosti. Nic proti vám vůbec nemám, naopak, pravděpodobně to myslíte jen dobře, v tom případě se s p. Paulenem sejděte na pivo, rád za vámi přijede a možná, že by jste změnil názor.
Tak zase někdy a nic ve zlém .-)
Normal
-
Příspěvek od Petr Přikryl » 12.05.2008 15:25
máte 100% pravdu, kdyby byl pan Paulen a všichni, kdo tu obhajují " naší " vyzbrojnu opravdu férový, už bychom možná byli opravdu jinde. Pravda je ale bohužel krutá. Výdycky jsem si myslel, že výzbrojna patří hasičům a jejím úkolem je být zisková a pomáhat hasičům. Z výše uvedené diskuze ale sám vidíte, že práce pana např. Paulena není koncepční. Zauvažujte prosím i nad tím, jak moc např. výzbrojna pomohla hasičúm, když ve kooperaci postavila pěkný, ale neprodejný VW L1R KEB-EGE VPO, kdy certifikuje obleky, které cenově (neříkám kvalitou) nejsou konkurence schopné atd. Neměla by práce výzbrojny pro lid, začít spíše od podlahy. Od férové nabídky, dobré ceny, konkurence schopné kvality, jasných PRAVIDEL ? fandím výzbrojně, ale musím nakupovat u jiných? není to škoda ?
-
Příspěvek od VPO.Pavel Paulen » 12.05.2008 15:25
Dobrý večer pane Přikryle, omlouvám se za pozdní reakci, byl jsem na dovolené.. Děkuji za kritiku, ale možná se do mě obouváte zbytečně tvrdě, ale rozumím Vám a díky za připomínku. mým cílem zde je s vámi komunikovat a zjistit co děláme špatně, u kolegy zjistím detaily a pokusím se s ním domluvit vždyť to přece chceme všichni. Navíc domluvit se můžete individuálně na každém středisku, vedoucí mají nyní dost pravomocí, ale i odpobvědnosti. Na VPO se toho změnilo dost, ale nechci na diskuzi dělat bezplatnou reklamu, proto vyžaduji kontakty přímo na členy diskuze, proto prosím i Vás , pošltete mi kontakt. Pokud chcete vědět více info můžeme se spolu spojit. Děkuji, Pavel Paulen
-
Příspěvek od VPO.Pavel Paulen » 12.05.2008 15:25
to je právě ono, spojme se a proberme detaily,1. nechápu proč nenakupovat u VPO......2. Cose týče oděvů, je to velmi dobrý výrobek... Chci Vás přesvědčit o opaku a potom možná napíšete příspěvek, který bude Vaši VPO podporovat. 3. pracujeme systematicky. Děkuji Vámi za zájem
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky