Školení velitelů
Ze života jednotky i sdružení...
-
Příspěvek od Josef Hrbáček » 12.05.2008 15:24
Školení velitelů
Chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo mohl poskytnout nějaké informace o tom jak probíhá školení nových velitelů JSDH?Mám jet na školení,a tak bych rád věděl, co mě tam bude čekat.Ještě by mě zajímalo, jestli existují nějaké učební materiály nebo cvičné testy někde na internetu.Děkuji.
Chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo mohl poskytnout nějaké informace o tom jak probíhá školení nových velitelů JSDH?Mám jet na školení,a tak bych rád věděl, co mě tam bude čekat.Ještě by mě zajímalo, jestli existují nějaké učební materiály nebo cvičné testy někde na internetu.Děkuji.
-
-
Příspěvek od Mara264 » 12.05.2008 15:24
.
jo je to tam v pohodě, pokud splníš podmínku učasti na školení a test (ABC) kde můžeš mít maximalně 5 chyb tak to maš ja dělal V-24
2 za naší skupiny první podmínku neudělali tak jim nerozdal test, jinak všichni to dali, mužeš si koupit materialy ke studiu ale celkem zbytečne, ja si je koupil abych příště věděl a časem si to taky připoměl, jmenují se příručka velitele I a II prodava se na stránkách Nového Města nad Metují.
jo je to tam v pohodě, pokud splníš podmínku učasti na školení a test (ABC) kde můžeš mít maximalně 5 chyb tak to maš ja dělal V-24
2 za naší skupiny první podmínku neudělali tak jim nerozdal test, jinak všichni to dali, mužeš si koupit materialy ke studiu ale celkem zbytečne, ja si je koupil abych příště věděl a časem si to taky připoměl, jmenují se příručka velitele I a II prodava se na stránkách Nového Města nad Metují.
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:24
školení
Ahoj Pepčo.
Já jsem byl v Bílých Poličanech, kde nás učili od legislativy, přes
řízení zásahu, nebezpečné látky, spojovou službu, cvičební a
bojový řád JPO, druhy JPO, atd. až po taktická a prověřovací
cvičení.
A ohledně učebnic Ti trochu už předeslal Pavel, ale jukni se na tuhle
adresu do rubriky nakladatelství:
http://www.hasicskenoviny.cz/
Mají zde Příručku pro velitele 1. a 2. díl, kde je také dost informací.
Ahoj Pepčo.
Já jsem byl v Bílých Poličanech, kde nás učili od legislativy, přes
řízení zásahu, nebezpečné látky, spojovou službu, cvičební a
bojový řád JPO, druhy JPO, atd. až po taktická a prověřovací
cvičení.
A ohledně učebnic Ti trochu už předeslal Pavel, ale jukni se na tuhle
adresu do rubriky nakladatelství:
http://www.hasicskenoviny.cz/
Mají zde Příručku pro velitele 1. a 2. díl, kde je také dost informací.
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:24
Omluva
Píšu jako blesk, občas udeřím
Mára mě s tou příručkou předeběhl.
Píšu jako blesk, občas udeřím
Mára mě s tou příručkou předeběhl.
-
Příspěvek od Josef Hrbáček » 12.05.2008 15:24
Školení
Díky všem za info.Ty knihy mám půjčené.Chtěl jsem jen vědět zda pojedem podle nich nebo jsou jěště nějaké další materály.
Díky všem za info.Ty knihy mám půjčené.Chtěl jsem jen vědět zda pojedem podle nich nebo jsou jěště nějaké další materály.
-
Příspěvek od Mara264 » 12.05.2008 15:24
.
no ja mam doma ještě jedny snad z roku 92 ale je to všechno na jedno kopyto, je dobré si to prolistovat, zajímavé si přečíst, ale hodně tě budou směrovat na zákon o PO 133/1985 v pozdějším znění
ze kterého to všechno vyplývá
Ale to není jen učení ti profici tam měli spoustu historek u kterých jsme se šileně smali
no ja mam doma ještě jedny snad z roku 92 ale je to všechno na jedno kopyto, je dobré si to prolistovat, zajímavé si přečíst, ale hodně tě budou směrovat na zákon o PO 133/1985 v pozdějším znění
ze kterého to všechno vyplývá
Ale to není jen učení ti profici tam měli spoustu historek u kterých jsme se šileně smali
-
Příspěvek od David Richter » 12.05.2008 15:24
Kurz
Já mám po dneska první den kurzu za sebou, celkem se to dá, jen ty zákony a paragrafy jsou nezáživné. Ovšem jak už tady bylo zmíněno jak se začnou vykládat historky, je hned o zábavu postaráno. Taky si myslím že ty příručku k tomuhle kurzu jsou zbytečné .. pokud dáváš pozor a zapíšeš si podstatne informace tak by neměl být problem .. hojec
Já mám po dneska první den kurzu za sebou, celkem se to dá, jen ty zákony a paragrafy jsou nezáživné. Ovšem jak už tady bylo zmíněno jak se začnou vykládat historky, je hned o zábavu postaráno. Taky si myslím že ty příručku k tomuhle kurzu jsou zbytečné .. pokud dáváš pozor a zapíšeš si podstatne informace tak by neměl být problem .. hojec
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz