RE: Cav
No třeba MS Word, ale pokud neumíš alespoň základně česky, tak třeba "kluci šly běhat" ti to neopraví, protože slova jsou správně...
Překlep je věc zcela pochopitelná, ale gramatika je ostuda - stát se to může, ale pokud je špatně půlka stránky, není to chyba, ale těžká neznalost vlastního jazyka. O to je to pak smutnější...
Webové stránky
Ze života jednotky i sdružení...
-
-
Příspěvek od Vladislav K. » 12.05.2008 15:21
Gramatika
Vím o tomto problému,ale bohužel stránky tvoří zatím firma.Domníval jsem se že si články přečte a zhodnotí a hlavně opraví.Já se přiznám že jsem s češtinou na štíru.Vím o chybách na které jsme webmástra upozornily,ale zatím je to stále v nepořádku.Ale díky za pomoc,víc očí víc vidí a víc hlav víc ví.Ještě jednou díky za vaše názory.
Vím o tomto problému,ale bohužel stránky tvoří zatím firma.Domníval jsem se že si články přečte a zhodnotí a hlavně opraví.Já se přiznám že jsem s češtinou na štíru.Vím o chybách na které jsme webmástra upozornily,ale zatím je to stále v nepořádku.Ale díky za pomoc,víc očí víc vidí a víc hlav víc ví.Ještě jednou díky za vaše názory.
-
Příspěvek od Vladislav K. » 12.05.2008 15:21
RE :Juraj Engel
Zdravím hasiče z Holýšova.Stránky též super,beru z nich trochu inspirace a nápadů.Utírám trochu od koutku při pohledu na vaší novou Tatru,to je náš sen parkovat takovéto vozítko v hasičárně.Jo a jsme kluci ze Zlivi ne Zliva.Ono se dost často špatně skloňuje.Někteří znají Zliv pod přezdívkou Mrkvanov.
Zdravím hasiče z Holýšova.Stránky též super,beru z nich trochu inspirace a nápadů.Utírám trochu od koutku při pohledu na vaší novou Tatru,to je náš sen parkovat takovéto vozítko v hasičárně.Jo a jsme kluci ze Zlivi ne Zliva.Ono se dost často špatně skloňuje.Někteří znají Zliv pod přezdívkou Mrkvanov.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz