Statistický úřad
V minulý týden na adresu našeho SDH dorazilo jistý lejstro z Českého statistického úřadu s tím že jej máme vyplnit. Jmenuje se "Dotazník pro organizační jednotky sdružení v roce 2006". Náhledy tohoto dokumentu Vám dávám k nahlédnutí na http://jaja.kn.vutbr.cz/~pavelka9/hasici/ Nejsem si jistej co mám vyplnit do bodu 1. kde má být uvedeno IČO svého zakladatele. Má to být tedy IČO SH ČMS pod které patříme? Já předpokládám, že ano ale nechám si od Vás poradit abych jim tam necpal nějaký kraviny. Přišlo Vám něco podobného do Vašich sborů?
Jinak jsem se musel pousmát nad tím jak složité je zhotovení tohoto dopisu. Na obálce je předtitšna Adresa ČSU Praha, Na poštovním razítku je Břeclav a v hlavičce samotného dopisu je Hradec Králov, Na papíře který nám má vysvětlit oč jde je opět Praha. Ukázka naší dokonalé birokracie. Ale hlavně že to chtějí do týdne od doručení mít na zpátky u nich.
Statistický úřad
Ze života jednotky i sdružení...
-
-
Příspěvek od JSDHO Česká Třebová JPO II Michal » 12.05.2008 15:19
Došlo
to asi na všechny sbory - alespoň u nás v okrsku. My jsme jako IČO zakladatele vyplnili IČO OSH ČMS - alespoň to tak máme v registračním listě našeho IČA.
to asi na všechny sbory - alespoň u nás v okrsku. My jsme jako IČO zakladatele vyplnili IČO OSH ČMS - alespoň to tak máme v registračním listě našeho IČA.
-
Příspěvek od Petr Haska » 12.05.2008 15:19
Dotazníky atd.
S dotazníky, výkazy a podobnými věcmi se už vůbec nezatěžuji. Ze začátku jsem všechno pečlivě vyhledával, teď to střílím od oka. (Samozřejmě musím zvážit důležitost). Pokud mně někdo pošle takovou věc volně (ne doporučeně) dělám vše s úsměvem. Ať si počtou.
S dotazníky, výkazy a podobnými věcmi se už vůbec nezatěžuji. Ze začátku jsem všechno pečlivě vyhledával, teď to střílím od oka. (Samozřejmě musím zvážit důležitost). Pokud mně někdo pošle takovou věc volně (ne doporučeně) dělám vše s úsměvem. Ať si počtou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Stanislav Kaisler » 12.05.2008 15:19
My taky
K nám na jih Čech to taky dorazilo, někde mi to doma leží a čeká to na to, až budu mít náladu na papírování ....., jejich starosti na moji hlavu
K nám na jih Čech to taky dorazilo, někde mi to doma leží a čeká to na to, až budu mít náladu na papírování ....., jejich starosti na moji hlavu
-
Příspěvek od Dedek Vladimír » 12.05.2008 15:19
IČO
Už jsem to tady psal v jiné diskusi. SDH je samostatný právní subjekt a proto má i své vlastní IČO a není to IČO SHČMS. IČO bylo přidělováno statistickým úřadem před více jak deseti lety a to se právě napíše do došlých dokumentů.
Už jsem to tady psal v jiné diskusi. SDH je samostatný právní subjekt a proto má i své vlastní IČO a není to IČO SHČMS. IČO bylo přidělováno statistickým úřadem před více jak deseti lety a to se právě napíše do došlých dokumentů.
-
Příspěvek od Foxtrot » 12.05.2008 15:19
Taky
nám to přišlo, na tu druhou stranu na kterou se to mělo vyplňovat sem jen opsal to co bylo z druhé strany - IČO a předmět činnosti. Pak sem všude uvedl ne, hodil do obálky, napsal na ni "odpovědní zásilka - poštovné hradí příjemce", foukl na poštu a bylo hotovo.
nám to přišlo, na tu druhou stranu na kterou se to mělo vyplňovat sem jen opsal to co bylo z druhé strany - IČO a předmět činnosti. Pak sem všude uvedl ne, hodil do obálky, napsal na ni "odpovědní zásilka - poštovné hradí příjemce", foukl na poštu a bylo hotovo.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz