pro Tonhauser
Pokud máš zájem podat vysvětlení o druhých 50% tak se ozvi na email fireman.11@seznam.cz a já ti to podrobně vysvětlím třeba i telefonicky.Nejde o žádnou tajnou věc,ale vysvětlení je na delší dobu.Říkam to proto,abysi nikdo zde nemyslel,že otom nechci mluvit.Pokud má ještě někdo jiní stejný zájem může se obrátiz na tuto také.
Jak na odměny členům JSDHO ?
Ze života jednotky i sdružení...
-
Příspěvek od Martin Tonhauser » 12.05.2008 15:19
Re: kolarski1
Vzhledem k tomu, že jsme to začali držet od letošního 1. ledna tal zatím nevím a chceme to udělat, že by nám obec převedla polovinu částky jdnou za půl roku a my si ji potom podle svýho mezi sebe rozdělily, stím že půlka toho co si vydělá jeden člověk půjde na něho a půlka do sboru na nákup projektoru, na zájezdy, atd. Ale říkám uvidíme jak to dopadne s těmi dotacemi.
Vzhledem k tomu, že jsme to začali držet od letošního 1. ledna tal zatím nevím a chceme to udělat, že by nám obec převedla polovinu částky jdnou za půl roku a my si ji potom podle svýho mezi sebe rozdělily, stím že půlka toho co si vydělá jeden člověk půjde na něho a půlka do sboru na nákup projektoru, na zájezdy, atd. Ale říkám uvidíme jak to dopadne s těmi dotacemi.
-
Příspěvek od Martin Tonhauser » 12.05.2008 15:19
Re: D.jarin11
Dík za tip já se odpoledne nebo zítra ozvu teď mám doma návšťěvu tak se musím starat, ale dík
Dík za tip já se odpoledne nebo zítra ozvu teď mám doma návšťěvu tak se musím starat, ale dík
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz