Terče
Prosím o zaslání fota nebo radu díky
Terče
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
Příspěvek od Mara264 » 12.05.2008 15:25
terče
koukni do diskuse na www.firesport.cz tam toho najdeš habaděj fotky, konstrukce, programy, my to mame udělané na PC program vývod na relatka pak to jde k terčům na koncáky 3 žilovým kablem jako levy a pravy mam ten program pisni mi na mejl a domluvime se...
koukni do diskuse na www.firesport.cz tam toho najdeš habaděj fotky, konstrukce, programy, my to mame udělané na PC program vývod na relatka pak to jde k terčům na koncáky 3 žilovým kablem jako levy a pravy mam ten program pisni mi na mejl a domluvime se...
-
Příspěvek od Pan M » 12.05.2008 15:25
to Pazdy
dovolím si citovat
"koukni do diskuse na www.firesport.cz tam toho najdeš habaděj fotky, konstrukce, programy, my to mame udělané na PC program vývod na relatka pak to jde k terčům na koncáky 3 žilovým kablem jako levy a pravy mam ten program pisni mi na mejl a domluvime se..."
autor:Marek Haltof
dovolím si citovat
"koukni do diskuse na www.firesport.cz tam toho najdeš habaděj fotky, konstrukce, programy, my to mame udělané na PC program vývod na relatka pak to jde k terčům na koncáky 3 žilovým kablem jako levy a pravy mam ten program pisni mi na mejl a domluvime se..."
autor:Marek Haltof
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:25
re: Pazdy
to je blby, poprve v zivote jsem se setkal s clovekem ktery umi jen psat a neumi cist . JJS
to je blby, poprve v zivote jsem se setkal s clovekem ktery umi jen psat a neumi cist . JJS
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky