Tričko pražských hasičů - FIRE DEPT Prague
Nejen hasičinou je hasič živ, pojďte se zasmát :-)
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:18
Tričko pražských hasičů - FIRE DEPT Prague
Chlapííí, sháním už dlouho tričko s nápisem na zádech FIRE DEPT PRAGUE, ale od nikoho jsem ho ještě nesehnal - hasičských triček mám už požehnaně a také jsem je začal sbírat, ale většinou jsou to klasické šedé trika se znakem v předu.Kdyby někdo měl jedno přebytečné tričko, tak se prosím ozvěte - vyměním či koupím...Předem díky...Lukáš V.
Chlapííí, sháním už dlouho tričko s nápisem na zádech FIRE DEPT PRAGUE, ale od nikoho jsem ho ještě nesehnal - hasičských triček mám už požehnaně a také jsem je začal sbírat, ale většinou jsou to klasické šedé trika se znakem v předu.Kdyby někdo měl jedno přebytečné tričko, tak se prosím ozvěte - vyměním či koupím...Předem díky...Lukáš V.
-
Příspěvek od Marek Motyčka » 12.05.2008 15:18
Triko
Čau Lúkaši vim mám kámoše hasiče z Prahy a ten mi ho nabízel jestli máš teda zájem,kontaktuj mě.Pošlu klíďo foto.Hoj Marek
Čau Lúkaši vim mám kámoše hasiče z Prahy a ten mi ho nabízel jestli máš teda zájem,kontaktuj mě.Pošlu klíďo foto.Hoj Marek
-
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:18
Zájem samozřejmě mám...
To jako každopádně, ale né o fotografie toho trička, ale o to tričko Tak kdybys to nějak vyřídil - ozvi se. Předem díky...
To jako každopádně, ale né o fotografie toho trička, ale o to tričko Tak kdybys to nějak vyřídil - ozvi se. Předem díky...
-
Příspěvek od Marek Motyčka » 12.05.2008 15:18
Marek
No jasný já myslel nejdřív že chceš vidět foto,a pak teprve,že bysis ho koupil.Jestli chceš dej mě teda vědet.Čus Marek
No jasný já myslel nejdřív že chceš vidět foto,a pak teprve,že bysis ho koupil.Jestli chceš dej mě teda vědet.Čus Marek
-
Příspěvek od Hlinka Tadeáš » 12.05.2008 15:18
Tricka
Cago Marko prosim posles mi foto toho tricka taky bych melů docela zajem!Pis na Soptik-HM@seznam.cz dik moc a jinak lidicky jestli by jste mel jeste nekdo nejake zajimave tricko krome tech sedych HZS tak prosim taky poslete dik mocccc
Cago Marko prosim posles mi foto toho tricka taky bych melů docela zajem!Pis na Soptik-HM@seznam.cz dik moc a jinak lidicky jestli by jste mel jeste nekdo nejake zajimave tricko krome tech sedych HZS tak prosim taky poslete dik mocccc
-
Příspěvek od Fire Scare » 05.07.2013 11:17
Zdravim jen se chci zeptat jestli nahodou nekdo nema nebo nevi o nekom kdo by prodaval tricka hasicu ze zahranici? Na zemi celkem nezalezi beru vse co by se namanulo.Zacal jsem je sbirat ale sem na tom zatim hodne bidne, myslel jsem ze to bude stejne snadny jako sbirat nasivky ale spletl sem se.Jinak kdyby bylo i toto tricko o kterem tu pisete tak bych taky jedno vzal kdyz by bylo.diky za nabidky a rady.
-
Příspěvek od Fire Scare » 05.07.2013 11:47
A ma nekdo zkusenosti s nakupovanim? celni poplatky atp. jde mi o to aby pak takovy tricko nevyslo treba na 2000 tisice, jinak ceny tam jsou dobry i postovne je celkem dobry
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky