Dnešní požár EL PASO - Svojetice, Pha východ ??
Chlapi, mrzí mě, že se na vás musím po delší době obrátit zrvona v takové souvislosti, ale mám prosbu, zda by se mi ozvali ti, kteří dnes večer zasahovali na Praze-východ, ve Svojeticích u Mukařova na ranči ElPaso. Dostali jsme na server (equichannel.cz) hlášku o požáru a rádi bychom nějak pomohli. Zpracovala bych opět článek a vyzvala koňaře k projevu solidarity.Kdo mě neznáte, prosím, nehledejte v tom hyenismus a senzacechtivost. Už jsme takto pár zásahů zpracovali, makali jsme i na povodních a naši čtenáři zhusta pomáhají finančně i materiálně. Možná můžeme pomoci opět.Moc díky, HelaP.S. http://equichannel.cz/videli/clanek.php3?id=544 a starší http://equichannel.cz/videli/clanek.php3?id=191, kdyby někdo pochyboval.
Dnešní požár EL PASO - Svojetice, Pha východ ??
Našli jste nový způsob hašení? Nebo chcete jen poradit?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Helena Görnerová » 12.05.2008 15:18
dodatek z místa
Ještě mi k požáru dorazilo následující:"Ranč začal hořet cca v 16:00 hod., koně jsou naštěstí všichni v pořádku, rozvezení po stájích v okolí Prahy. Nedošlo k žádnému úrazu.Hasiči jeli opravdu _velmi_ dlouho.Oheň se rozšířil velmi rychle, stáj je zcela zničená, zbyly jen venkovní boxy. Příčina zřejmě závada na elektroinstalaci, ale nebudu předbíhat výsledky vyšetřování."
Ještě mi k požáru dorazilo následující:"Ranč začal hořet cca v 16:00 hod., koně jsou naštěstí všichni v pořádku, rozvezení po stájích v okolí Prahy. Nedošlo k žádnému úrazu.Hasiči jeli opravdu _velmi_ dlouho.Oheň se rozšířil velmi rychle, stáj je zcela zničená, zbyly jen venkovní boxy. Příčina zřejmě závada na elektroinstalaci, ale nebudu předbíhat výsledky vyšetřování."
Zpět na „Zásahy - rady a postupy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz