Evidence Dýchací techniky
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Evidence Dýchací techniky
Příspěvek od Michal » 11.02.2011 17:56
Zdravíčko, chtel bych se zeptat, nemuze mi nekdo poradit, jak vypadaji evidencni listy k dychaci technice (samotny dychac + revize + skoleni). Jestli jsou nejake vzory a podobne? Diky moc
-
Příspěvek od Jakub Novák » 11.02.2011 18:44
Na to existuje soubor programů a jmenuje se to KPO5,kancelář pro obec.Ke stažení jsou starší verze programu.Najdeš to na www.prodh.cz
-
-
Příspěvek od Lukáš M. » 12.02.2011 16:05
Na školení použiješ obdobný formulář jako na běžnou OP, do tématu píšu praktický výcvik s DT, případně to co s kluky probíráš v rámci teorie.
Na to, že přístroj je po revizi dostaneš papír od revizní firmy. Můžeš si to poznačit do karty DT, abys měl všechny data pěkně pohromadě, ale ve výsledku po Tobě stejně budou chtít revizní protokol.
Psal jsem to i vedle, tak to tady jen zkopíruju:
" Ahoj, já osobně používám vzor, který je přílohou Metodiky pro zřizování JPO.
Abys to nemusel hledat, uploadnul jsem Ti to tady: http://www.uloz.to/…ostredky-xls
Je to klasický sešit excelu, dole na kartách si najdi co potřebuješ. Pokud jsem Tě dobře pochopil, měla by to být karta VIDP.
Snad Ti to pomůže. "
Na to, že přístroj je po revizi dostaneš papír od revizní firmy. Můžeš si to poznačit do karty DT, abys měl všechny data pěkně pohromadě, ale ve výsledku po Tobě stejně budou chtít revizní protokol.
Psal jsem to i vedle, tak to tady jen zkopíruju:
" Ahoj, já osobně používám vzor, který je přílohou Metodiky pro zřizování JPO.
Abys to nemusel hledat, uploadnul jsem Ti to tady: http://www.uloz.to/…ostredky-xls
Je to klasický sešit excelu, dole na kartách si najdi co potřebuješ. Pokud jsem Tě dobře pochopil, měla by to být karta VIDP.
Snad Ti to pomůže. "
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava