Jaké vybavení ješte koupit
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Jaké vybavení ješte koupit
Příspěvek od Hlinka Tadeáš » 31.10.2010 20:24
Dáváme do kupy rozpočet na příští rok a prosím o nápady co dokoupit k tomuto vybavení http://www.hasicihornimarsov.cz/index.p ... notky.html děkuji mockrát.
-
Příspěvek od Tomáš Bršlica » 01.11.2010 09:29
Zdarec,no napadá mě kalovka elektro i motorová,kanálovej krtek C i D,aku mečová pila,záchranářský nůž,vakuové dlahy,hliníkovej trhací hák,kominické nářadí.Tak jen podle toho co máme my a na vašich fotkách nebylo.
-
Příspěvek od J. Odrazil » 01.11.2010 10:42
Já jsem přesvědčen, že vy sami byste měli vědět co vám schází a co potřebujete ke své činnosti. I když vám tady poradí s tím nejlepším úmyslem, přesto mohou rady obsahovat věci, které při vašich druzích zásahů vůbec nevyužijete.
Proto si dovoluji poradit : projděte si zásahy, které jste absolvovali a zavzpomínejte zda-li vám při nich nescházelo něco, co by vám ulehčilo práci. A to kupte. Jinak se vystavujete "nebezpečí", že budete mít spoustu věcí, které nepoužijete, ale spousta dalších (potřebnějších) vám bude chybět.
J. Odrazil
Proto si dovoluji poradit : projděte si zásahy, které jste absolvovali a zavzpomínejte zda-li vám při nich nescházelo něco, co by vám ulehčilo práci. A to kupte. Jinak se vystavujete "nebezpečí", že budete mít spoustu věcí, které nepoužijete, ale spousta dalších (potřebnějších) vám bude chybět.
J. Odrazil
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 02.11.2010 01:21
Teď jde o to, jestli je Dräger ta nejvhodnější volba, ale to už si musí dle okolností rozhodnout každý sám.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
-
Příspěvek od Jura Šáde » 02.11.2010 20:28
Já navrhuju zdravotnické vybavení: krční límce pro dospělé a děti, samorozpínací vak, kyslíkovou lahev s nastavitelným redukčním ventilem (hlavně nekupujte saturn oxi!!!), water jely na popáleniny, kramerovy dlahy, nějaký nosítka - nejlíp scoop rám. Když vyhrajete v loterii tak i oximetr, vyprošťovací zařízení a sněžnej skůtr
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz