AZJ 530
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Štěpán Klička » 11.05.2010 22:22
:-p Co to je "připájené napevno"? :-p Jestli to je připájené, tak není nic jednoduššího než vzít pájku, ohřát to, vytáhnout z desky a zapájet zpět funkční tlačítko. To zvládne každý trochu zručný kutil s pistolovou páječkou. Nebo jestli jsi někde poblíž, tak ti to opravím, pokud seženu tlačítko na výměnu nebo tam bude pasovat to ze stopky.
-
-
Příspěvek od kid » 18.05.2010 18:59
[Jiří Erstek - 18.05.2010 06:45] Nezlob se, ale tohle by napadlo i vola. Jenže pošlu dvě ovladačky a mám dvě auta mimo provoz. Rozumíme si? Chci vědět, jestli s tím máte někdo zkušenosti, protože je to nejpoužívanější součástka ovladačky a systém výměny není zrovna jednoduchý.
-
Příspěvek od Štěpán Klička » 18.05.2010 20:51
[kid - 18.05.2010 19:01]
Tak rozebrané jsem to nikdy neměl, ale předpokládám, že jde o jednu součástku (tlačítko), zapájenou do plošného spoje. Vypájet to by neměl být problém a pokud bude tlačítko na stopku, za které to chceš prohodit, stejné, tak ho vypájíš taky a zapájíš ho místo toho vadného.
Tohle jsou prostě základní bastlířské dovednosti, pokud to neovládáš, tak ti nedoporučuji se do toho pouštět.
Najdi nějaký servis elektroniky a oni ti to za pár korun opraví, nebo to doprav ke mě a já se na to mrknu.
Tak rozebrané jsem to nikdy neměl, ale předpokládám, že jde o jednu součástku (tlačítko), zapájenou do plošného spoje. Vypájet to by neměl být problém a pokud bude tlačítko na stopku, za které to chceš prohodit, stejné, tak ho vypájíš taky a zapájíš ho místo toho vadného.
Tohle jsou prostě základní bastlířské dovednosti, pokud to neovládáš, tak ti nedoporučuji se do toho pouštět.
Najdi nějaký servis elektroniky a oni ti to za pár korun opraví, nebo to doprav ke mě a já se na to mrknu.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz