[Karel Pokoráž - 13.11.2009 19:56]
Karle ty jsi borec:-) aspoň se tady staráš o pěknou zábavu!!!
CAS k25 Liaz a CAS 32 Tatra 815
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Miroslav Cvejn » 13.11.2009 23:35
[Karel Pokoráž - 13.11.2009 19:56]
Ještě by to chtělo nějakou pěknou plošinu, aby bylo čím sundat jazykospytce ze stromu, až se po vaem příspěvku pude zhoupnout....
Jedna věc je dělat ze sebe hlupáka v hasičině, druhá věc je prznit mateřský jazyk!
Ještě by to chtělo nějakou pěknou plošinu, aby bylo čím sundat jazykospytce ze stromu, až se po vaem příspěvku pude zhoupnout....
Jedna věc je dělat ze sebe hlupáka v hasičině, druhá věc je prznit mateřský jazyk!
-
Příspěvek od Tomas Dittrich » 14.11.2009 11:08
[Miroslav Cvejn - 13.11.2009 23:35] ....mam obavi ze jedno jde v tomto pripade s druhym....
-
Příspěvek od Míra D.C.F.D » 14.11.2009 18:29
Ty Karle, jestli chodíš po úřadech a do zahraničí s tím co píšeš tady, tak to se nediv, že se naběháš
Takhle si maximálně vyběháš trvalý pobyt v lázních Bohnice
Ale jen tak dál, komik jsi dobrý.
Takhle si maximálně vyběháš trvalý pobyt v lázních Bohnice
Ale jen tak dál, komik jsi dobrý.
-
Příspěvek od Petr Měrka » 14.11.2009 19:24
[Karel Pokoráž - 13.11.2009 19:56] Karle podle čeho soudíš,že jsi jediný,kdo má starost o chod jednotky.Já dělám velitele jednotky a myslíš že nechodím,neškemrám o peníze atd.Jestli si myslíš,že to děláš jen ty,tak to se mýlíš.Já jen stojím nohama na zemi a nelítám někde v oblacích jako to děláš ty.
Neuraž se, ale za to že si tu každý z tebe utahuje si můžeš sám.Tolik techniky co ty požaduješ,nemají většinou ani JPOII a musíš uznat,že ty jezdí k zásahům daleko víc než ty.
Buď trošku soudný a přestaň si namlouvat nemožné.Tolik techniky jako JPO V nemůžeš nikdy žádným převodem získat.
Nevím jak dlouho děláš do hasičiny,ale můžu ti říct ,že já 25 let.Proto jsem realista,jsem rád za to co máme a za to co nám přibyde.
Pokud si budeš dělat takové nároky na techniku,jaké si doposud děláš,tak si tu z tebe všichni dál budou dělat jen blázny.
Neuraž se, ale za to že si tu každý z tebe utahuje si můžeš sám.Tolik techniky co ty požaduješ,nemají většinou ani JPOII a musíš uznat,že ty jezdí k zásahům daleko víc než ty.
Buď trošku soudný a přestaň si namlouvat nemožné.Tolik techniky jako JPO V nemůžeš nikdy žádným převodem získat.
Nevím jak dlouho děláš do hasičiny,ale můžu ti říct ,že já 25 let.Proto jsem realista,jsem rád za to co máme a za to co nám přibyde.
Pokud si budeš dělat takové nároky na techniku,jaké si doposud děláš,tak si tu z tebe všichni dál budou dělat jen blázny.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz