Problém s VRZ
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Michal » 02.10.2008 15:11
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nějak nám přestal fungovat VRZ máme AZD 530, jdou jen majáky a to ještě ne klasicky přes ten šedivěj ale musí se zmáčknout buť možnost pravého nebo levého majáku a jde celá rampa. Pojistky jak na zesilovači tak i ta jedna v ovladačce jsou vpoho.
Nevim proč se tu ukázali třikrát za sebou já sem to neudělal, aby mně tu někteří hned neukamenovali pokud to moderátor fóra může smazat ty nadbytečné diskuse.
Nevim proč se tu ukázali třikrát za sebou já sem to neudělal, aby mně tu někteří hned neukamenovali pokud to moderátor fóra může smazat ty nadbytečné diskuse.
-
Příspěvek od Vojtěch Kutheil » 02.10.2008 16:04
Doporučuju zabalit a poslat do Tesla Holomý.Kolegové z Drahelčic to tak udělali a asi za týden ho měli zpátky.Stálo je to tuším pětikilo.
-
Příspěvek od Alois Kolář » 02.10.2008 16:13
Doporučuju skusit vyměnit s jinou ovládací jednotkou a překontrolovat hlavně ukostření. A nebo poslat na opravu:) Měli jsme podobný problém, ale se starším AZD 510. Hodiny a hodiny jsme překontrolovávali zapojení, všechny vodiče a pojistky, tahali nové zkušební kabely, a nakonec jsme zjistili, že je v patici hodně zaoxidovaný drát vedoucí na kostru.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz