proudnice turbo jet
Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat na vaší zkušenost s proudnicemi turbo jet .Naše jednotka by chtěla jeden kus zakoupit. Kde ji koupit nejlevněji? Na kterou firmu se obrátit? Děkuji
proudnice turbo jet
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od simír hasič » 12.05.2008 15:26
Jednoznačně
doporučuji THT Polička proudnici Turbosupon. Levněji tutéž proudnici nikde neseženete. A nejen ji.
doporučuji THT Polička proudnici Turbosupon. Levněji tutéž proudnici nikde neseženete. A nejen ji.
-
-
Příspěvek od Štěpán Klička » 12.05.2008 15:26
Galaxie
My máme dobré zkušenosti s proudnicemi Galaxie,porucha zatím žádná a regulace průtoku i tvaru proudu je opravdu velmi variabilní.Cena byla cca 8500 Kč.V uzávěru má kulový ventil,což by měla být výhoda oproti turbosupounům,které tam prý mají nějakou klapku dosedající na sedlo.Ta se mnohem snáze poškodí např. při zavření kamínku do sedla než kulový ventil.Ale v ruce jsem ji neměl,tak ten můj výrok kdyžtak někdo dementujte.Díky.
My máme dobré zkušenosti s proudnicemi Galaxie,porucha zatím žádná a regulace průtoku i tvaru proudu je opravdu velmi variabilní.Cena byla cca 8500 Kč.V uzávěru má kulový ventil,což by měla být výhoda oproti turbosupounům,které tam prý mají nějakou klapku dosedající na sedlo.Ta se mnohem snáze poškodí např. při zavření kamínku do sedla než kulový ventil.Ale v ruce jsem ji neměl,tak ten můj výrok kdyžtak někdo dementujte.Díky.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz