Osvětlení Liaz
Vážení kolegové hasiči,
potřebuji Vaši radu.Jedná se o to,že si chceme do nástavby vozu CAS 24 Liaz L 101dát nové osvětlení,aby nám to nasvítilo jednotlivé prostory rolet.Proto potřebuji vědět,kdo a s čím máte dobré zkušenosti.Popřípadě kontakt na někoho,u koho to seženu.
Jako další dotaz mám,jestli jste někdy někdo řešil nasvícení prostoru okolo vozidla.Chceme to řešit světly,které umístíme nad jednotlivé rolety,aby nám to nasvítilo prostor cca 2 metry od vozidla.Budu rád za každou odpověd,popř kontakt na někoho,kdo se tím zabývá a prodává tato světla.Za odpovědi a nápady předem děkuji.
Osvětlení Liaz
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:25
my pouzivame dodnes
vnitrni osvetleni ceskeho vyrobce PAL, jsou to ta znama svetla z autobusu, Avii, Karos apod. na dve zarovky. Maji sve neduhy, jsou pomerne velke, ale ze zatim zkousenych stale nejvice sviti. Jinak pouzivame dovozova svetla od nemeckeho vyrobce Proplast (www.proplast.de) ktery ma zajimave vyroby a pomerne cenove dostupna (narozdil treba od Helly apod.). Maji v sortimentu jak klasicka zarovkova svitidla, tak i zarivky a nove i LED. Najdes je v kategorii vnitrni osvetleni, nebo kabinova svetla. JJS
vnitrni osvetleni ceskeho vyrobce PAL, jsou to ta znama svetla z autobusu, Avii, Karos apod. na dve zarovky. Maji sve neduhy, jsou pomerne velke, ale ze zatim zkousenych stale nejvice sviti. Jinak pouzivame dovozova svetla od nemeckeho vyrobce Proplast (www.proplast.de) ktery ma zajimave vyroby a pomerne cenove dostupna (narozdil treba od Helly apod.). Maji v sortimentu jak klasicka zarovkova svitidla, tak i zarivky a nove i LED. Najdes je v kategorii vnitrni osvetleni, nebo kabinova svetla. JJS
-
Příspěvek od Fanda Kletečka » 12.05.2008 15:25
Re JJS
Hmm zajímavé. Kde máte ty světlušky umístěny? Docela by mě to zajímalo. V naší Liazce máme taky světla z autobusu a jsou tam pravděpodobně již z výroby, ale jejich nešťastné umístění, má za příčinu že za roletama není stejně moc vidět. Pokud můžeš pošli mi fotky kde je máte umístěny i jak to svítí. U nás jsou umístěny ve sloupkách mezi roletama a jak jsem již psal je nic moc. Email kletecka@hasicicechtice.cz Děkuji.
Hmm zajímavé. Kde máte ty světlušky umístěny? Docela by mě to zajímalo. V naší Liazce máme taky světla z autobusu a jsou tam pravděpodobně již z výroby, ale jejich nešťastné umístění, má za příčinu že za roletama není stejně moc vidět. Pokud můžeš pošli mi fotky kde je máte umístěny i jak to svítí. U nás jsou umístěny ve sloupkách mezi roletama a jak jsem již psal je nic moc. Email kletecka@hasicicechtice.cz Děkuji.
-
Příspěvek od Petr Slavíček » 12.05.2008 15:25
LED osvětlení pod roletou
LED osvětlení máme v nabídce viz fotogaleriu článku číslo 5 žije
s pozdravem
Slade
LED osvětlení máme v nabídce viz fotogaleriu článku číslo 5 žije
s pozdravem
Slade
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA