hasiči letiště Kaarlovy Vary
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co mají za vozidlo letištní hasiči v Karlových Varech, já vím akorát o Tatře 815 asi CAS 32 kterou sem viděl z autobusu MHD na kruháči ve Staré Roli
hasiči letiště Kaarlovy Vary
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
- Daniel Koldinský
-
Příspěvek od Zdenek Szobonya » 12.05.2008 15:25
re:
kdysi jsem se ptal na to samé a přišla mě odpověď, že tam funguje (spíš jen dojíždí při letech větších letadel.) některé SDH, ale nevím co je na tom pravdy.
kdysi jsem se ptal na to samé a přišla mě odpověď, že tam funguje (spíš jen dojíždí při letech větších letadel.) některé SDH, ale nevím co je na tom pravdy.
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:25
Technika HZSP letiště KV
Pokud vím, mají 2x CAS32 T815 a RZA VW T4, ale o tom, jak to tam funguje jsem taky slyšel ledasco..
Pokud vím, mají 2x CAS32 T815 a RZA VW T4, ale o tom, jak to tam funguje jsem taky slyšel ledasco..
-
Příspěvek od Zdenek Szobonya » 12.05.2008 15:25
re:Hynek
tady jsem našel tu odpověď jak mě to kdysi bylo vysvětleno.
Pro Zdenka Szobonya
Je to takový zvláštní : v době očekávaného příletu velkého dop. letadla musí být na letišti přítomný družstvo 1+3. Pak vykonávají jinou práci jako je ochrana objektu a jiné práce, které nemají nic společného s hasičema. O víkendech a v noci přijedou z domova a počkají až letadlo přistane nebo odstartuje a jedou domu. Alespoň takto mi to vysvětloval jejich velitel - to je jediný placený hasič.
tady jsem našel tu odpověď jak mě to kdysi bylo vysvětleno.
Pro Zdenka Szobonya
Je to takový zvláštní : v době očekávaného příletu velkého dop. letadla musí být na letišti přítomný družstvo 1+3. Pak vykonávají jinou práci jako je ochrana objektu a jiné práce, které nemají nic společného s hasičema. O víkendech a v noci přijedou z domova a počkají až letadlo přistane nebo odstartuje a jedou domu. Alespoň takto mi to vysvětloval jejich velitel - to je jediný placený hasič.
- Daniel Koldinský
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava