Zásahový kabát od Zahasu
-
Příspěvek od Dedek Vladimír » 12.05.2008 15:24
Většina starostů má vysokoškolské vzdělání a přesto nemůžou pochopit, že MIN znamená to nejmenší vybavení co jednotka potřebuje k bídnému životu na hranici úmrtí a ne MAX co může mít. Bohužel jsou i tací starostové co po přečtení vyhlášky houfně vyprodávají zbrojnice s odkazem na minimální počty ve vyhlášce, s představou ohromných úspor při financování činnosti jednotky.
-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:24
Tak co se týče dotací tak jsme letos získaly dvě ale o těch by ti poreferoval náš velitel pač nevim co to bylo zač.jedna byla okolo 50ti tisíc s tim že se nějakou částkou musela podílet obec a ta druhá bylo něco okolo 40ti tisíc.
Jinak jsem si poslintal klávesnici když jsem spatřil vašeho trambuse,je to neuvěřitelný jak se to auto dá udělat.Mohu se zeptat na kolik vás ta repase vyšla??Děkuji
-
Příspěvek od Martin » 12.05.2008 15:24
panove, nebudte smesni, ohrazovat se nejakym ze povinnosti toho a toho je to a to .... to je diskuse na dlouho a onicem, povinnosti ridice je zastavit na cervenou ze jo .... nema cenu vubec povinnosti rozebirat, kazdy si zameteme pred vlastnim prahem, ale zpatky k tematu..
Ono jak me castecne reprodukoval Skopi, ktery ma skoro vse svoje, tak znovu rikam, jde o moje zdravi !!!! tak si klidne priplatim ze svyho, kdyz holt jednotka, respektive obec prachy neda ...taky potrebuju prachy rvat do bytu, protoze ho mam komplet celej v rekonstrukci, vsak kdo me zna, tak videl fotky, ale proste nastava pripady, kdy si proste klidne za lepsi vybavu sam a RAD priplatim .... a taky jak sem psal, je to hodne o velitelovi, ono je hezky bejt chvastal a mit vybavenejch 20lidi do zasahovy jednotky, s vybavou onicem ...nehlede na to .... nevim jaky ste JPO, ale nerikejte mi, ze vas jezdi tlik k zasahu a tak casto .... moc dobre vim, jaky to je HZS versus SDH ....(nerikam ze vsichni a vsude, ale ve vetsine pripadu)!
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:24
nevim zda je to pokrocilym casem, ale tvuj prispevek je natolik prekotny a zmatecny, ze asi vetsina lidi (vcetne me) nepochopi oc v nem vlastne bezi? JJS
-
Příspěvek od Franta Ludvik » 12.05.2008 15:24
Tak pánove zmiňovana firma ZAHAS vás koukám vodí pěkně za nos, obleky ZAHAS nemají schválené vubec nic pouze materiál a ne cely oblek, to je jako kdyz vyrobce aut schvali pouze material z ceho vyrabi a ne cele auto ....je to podvod největšího kalibru ostatně zavolejte si na TUPO a ti vám rádi sděli co si myslí o těchto aušusech firmy ZAHAS. My tyto obleky take pouzivame a je to katastrofa a o jednaní s touto firmou ani nemluva(KATASTROFA) sijou to nekde nakolene v kravine a podle toho jde videt i kvalita a k tomu z pochybnych materielů....
-
Příspěvek od Dedek Vladimír » 12.05.2008 15:24
Repase trambusu stála 700 tis. v roce 2001 a dělal jí Adamovič Pečky. Původní rozpočet byl 1,2 mil., ale bohužel v rámci úspor v rozpočtu jsme se museli spokojit jen s úpravou kterou vidíš.
-
Příspěvek od Daddy Yankee » 12.05.2008 15:24
je to o vztahu starosty s velitelem jednotky SDH......U nas si nikdo stezovat nemuze,obec to zdima,az se nekdy divim....Sice vybava neni uplne dokonala,ale to by asi nebyla nikdy. Mame totiz 3 CASKY a ty si neco spapaji...A ted obec pustila prachy do nakupu dalsi-T815.Jinak jsme JPO III...
-
Příspěvek od Kája Vebrová » 12.05.2008 15:25
Vím, že se zpožděním, ale je to nutné, předtím nebyl čas.
Naše výrobky jsou dle EN469 a jsou kvalitní. Nepoužíváme ani hořlavé materiály, ani jiné šumty. Nemůžeme se srovnávat s Devou, která má svou kvalitu a preference, ale také je rozdíl vyrábět 4 roky a nebo 10 let. Máme ještě co dohánět, ale snaha je. Deva je bezesporu světová a špičková značka, které se nedá jen tak konkurovat. My chceme nabídnout všem typům zákazníků, to co potřebují. V naší nabídce jsou modely za 7.300 včetně DPH ( certifikované) i za 15.000, které jsou kvalitativně na stejné úrovni jako oděvy od Devy. Kravín bude velmi moderní budova, ale vše chce svůj čas. My se nemáme za co stydět a všem našim zákazníkům jsme připraveni jejich dotazy zodpovědět. Za obchodní oddělení Zahasu - Bc.Karla Vebrová
-
Příspěvek od Franta Ludvik » 12.05.2008 15:25
Snad jinou Vaši reakci bych ani nečekal.....bohužel realita je jina a nepřejte si Vážená abych se tady rozepisoval o chování vaší firmy Vůči zákazníkům......to že jste podrazácká firma už možna mnoho hasičů poznalo bohužel i má špatná zkušenost...ALE LASKAVĚ NÁS TADY NEVOĎTE ZA NOS STAČÍ SE SI OBVOLAT PAR ZKUŠEBEN A JE ZCELA JASNE CO MÁTE SCHVÁLENÉ....NIC....a to nemluva o jinych výrobcích které se snažíte zákazníkům vnucovat bez příslušné dokumentace.....a pánové a zkuste u této firmy něco reklamovat ....KATASTROFA....první vás oškubou a pak vás pošlou do háje......takže se VZBUĎTE vážená Vébrová , vaši falešnou přetvářku jsem měl tu čest poznat.....
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:25
Koukám, že se tu čím dál více pomlouvá a uráží. Nevyhovují Vám výrobky Zahasu?!? Tak je nekupujte a neužívejte. Vadí Vám jednání firmy? Tak s ní nespolupracujte. A je to. Nemusíte ale sršet jed a otravovat jím tento server.
Je velice snadné nadávat na něco a neznat příčinu toho něčeho. Pro mě bylo obrovskou zkušeností to, že jsem pracoval pro obchodní firmu. Tehdy jsem poznal, že jedinec může potopit celou věc a celou firmu. A tisícovka ostatních s tím nic nenadělá.
Potíž našich krajů tkví v tom, že lidi věří tomu, čemu chtějí věřit. Zářným příkladem může být ta fáma o neomezené životnosti přileb Gallet (Draeger Gallet, MSA Gallet). A když naletíte obchodníkům, kteří Vám slíbí zlaté sele, a proto jim odkýváte vše, dříve než si přečtete a podepíšete kupní smlouvu, nedivte se, když pak najednou dostanete namísto zlatého selete chcíplé morče.
Uvědomte si, že Vy nejste závislí na obchodnících, ale oni jsou závislí na Vás. Takže nic nebrání tomu, aby při objednávce zboží, objednávka obsahovala:
1. Předmět plnění
2. Ekonomické podmínky (cenové, daňové a platební)
3. Sankce (za nedodržení termínu, za škodu vzniklou nedodáním zboží)
4. Ostatní ujednání
Pokud prodejce rozhodne, že je schopen splnit podmínky (dodržet slovo), objednávku by podepsal a vrátil.
Jestli prodejce neznáte jako člověka, volte tuto variantu. Hlavně kurnik pořád nefňukejte a nepomlouvejte.
A co se týče kvality vybavení, tam je o důvod míň proč fňukat. Nevymlouvejte se na nedostatek peněz. Když koupíte lacinější věc, nedivte se, že Vám nebude sloužit tak dobře a tak dlouho jako kvalitní. Neste přece tak bohatí, abyste mohli kupovat levné věci. Přiznám se, že mě otravuje vidět tu to neustálé fňukání jak nejsou peníze, tak se kupují každý rok šmejdy. Když něco chci, něco pro to udělám. Chci od obce kvalitní vybavení?!? Tak sakra té obci nějak pomůžu ušetřit na něčem jiném a za ty peníze koupím kvalitnější vybavení. Jde o to, nebýt snob.
A předpokládám, že paní Vébrová zde předloží dokumentaci a potvrzení o vyhovění podmínkám k udělení certifikace, aby prokázala, že nikoho v omyl neuvádí.
Maucta
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:25
Ahoj, malinko odbočím, jen taková má malá zmíňka o jisté firmě na compy, která je v city nyní moc populární a má echt velké vánoční zisky. Minulý týden jsem si u nich pořídil cosi, v nabídce bylo také doporučené příslušenství k dané věci. Inu dobrá, musí to být. Dnes věc chci rozchodit a ejhle, kabel z doporučeného příslušenství nejde jaxi do zdířky, neb je úplně jiný. Říkám si ještě relaivně v klidu, hmhm, ono to nějak půjde. Opak byl pravdou. Poměrně neklidný si říkám, od čeho existuje pojem ,,doporučené příslušenství" k danému produktu. Když můj stav dosáhl skoro pološílenosti, volám do oné firmy, abych získal nějakou radu. Poté, když jsem člověku na lince, zřejmě vtipný operátor, sdělil, v čem je můj problém, suše mi odvětil, pokud mi výrobek nevyhovuje, ať odstoupím od smlouvy. A to není vtip! Já mu pak říkám, že potřebuju jen vyměnit kabel za jiný a on si mlel dál svou, odstup od smouvy, nás to dál nezajíma....... Tomu říkám řešení problému zákazníka!
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:25
Venco, Ty víš, kde jsem se poučil já a věř, že to pro mě bylo tou nejlepší školou. Fakt je třeba, aby si obchodníci uvědomili, že nemohou se zákazníky jen tak mávat. Vžele doporučuji ČOI. Kupodivu se zabývají i drobnostmi.
- Václav Danita(bonita)
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Danita(bonita) » 12.05.2008 15:25
Osobně mám oblek zahas V a jediná vada na něm ,která se projevila,je že nemám na zádech nápis hasiči,jen oranžovej obdélník.Po konzultaci s firmou nám bylo zděleno že to není možný.A asi měsíc na to jsem viděl v TV nějaký požár a 50%hasičů mělo na zádech jen onen obdélník.Ale je pravda že na funkčnost u zásahu to má pramalý vliv.Moje druhá zkušenost s firmou ZAHAS je s objednávkou čepic.Vybral jsem si v jejich E-SHOPu čepice(pěkné na pohled)se znakem SDH.K mému zděšení mi přišly ale jen modrý čepice.Po telefonu s jistou pí.z této firmy,jsem se zhrozil,co to tam mají za sprominutím kr***u.Zdělila mi,že jsem (slušnou formou)debil,kterej neví že když si objednává něco z E-SHOPu nemůže objednávat podle toho co u toho mají za obrázek.(nikde nebyla ani zmíňka že je to ilustrační foto).Myslím že jestli tato firma sídlí v kravíně,je to celkem trefné.S touto firmou rozhodně už nic nechci mít společného.Teď už mají raději u všech čepic jednu stejnou bez výšivky.
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
-
- Václav Danita(bonita)
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Danita(bonita) » 12.05.2008 15:25
opravdu mě tahle firma zklamala.Doufám že nikdy s tou paní co semnou mluvila telefonem nepřijdu do osobního kontaktu.Násilí na ženách se mi hnusí a s ní bych se možná neovládl:-)
https://www.facebook.com/sdhkrasnalipa
-
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:25
nakonec se tedy situace vyresila a ja jsem mezi svatky konecne obdrzel zbozi, ktere jsem radne objednal prvni tyden v cervenci. Budiz. Psal mi i pan obchodni reditel, omlouval se, z casti se i vymlouval, ze internetova objednavka neni plnohodnotnou objednavku (asi k nim jeste nejake pokrokove veci nedorazili) a nakonec jsme dostali i avizovanou slevu, kterou ostatni dostali take. Odevy jsou pekne, lehke, moderni se sirokymi reflexnimi pruhy (uz dohanime nemce, na novych odevech je uz skoro pulka toho, co maji nekolik let stadnardne oni , co me vsak prekvapilo je nasivka, resp. oznaceni HASICI. Ano, bylo to levne, ale nechapu, proc takovy vyrobce dava na oblek za desetitisice takovou parodii a proc tam neni ten kvalitni napis z reflexnich "vcelich ulu" od 3M, napr. jako ma Policie na vestach. Klidne bych si rad petistovku pridal, nez tam mit Flock, nebo za par tydnu barevny obdelnik??? Je to skoda, protoze to znehodnocuje jinak kvalitni a ne zrovna levny vyrobek zname firmy. JJS
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky