CAS 25 Š706 RTHP
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:26
RE: liskenc
Můžeš to strčit téměř kamkoli. Nejlepší přístup ke vzduchařině je pod zadními sedadly - je tam regulátor tlaku, protimrazovka apod. Tam někde si prostě vyveď odbočku a je to. Nezapomeň na nějakou formu zpětné klapky. Ke stupačce už je to pak nejlepší vést hadicí. KuK
Můžeš to strčit téměř kamkoli. Nejlepší přístup ke vzduchařině je pod zadními sedadly - je tam regulátor tlaku, protimrazovka apod. Tam někde si prostě vyveď odbočku a je to. Nezapomeň na nějakou formu zpětné klapky. Ke stupačce už je to pak nejlepší vést hadicí. KuK
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:26
RE: Project
My mezi regulátor tlaku a protimrazovou pumpu. Musíš se sice ohnout, ale zato se můžeš klidně postavit na převodovku ) KuK
My mezi regulátor tlaku a protimrazovou pumpu. Musíš se sice ohnout, ale zato se můžeš klidně postavit na převodovku ) KuK
-
-
-
Příspěvek od Pavel Ciller » 12.05.2008 15:26
Cena????
Jsem tam četl někde nahoře příspěvek. Cena okolo 600, Tak to se děte bodnout. Nám to v "Sehatu" udělali za nějakejch tři pade a byla to nádrž, bedny na cajk, a plechařina celýho "erťáku". Tak vo co Vám vlastně ve finále jde???? Aby to auto hezky vypadalo, nebo aby bylo "za pár vcajku a sloužilo tak jak má"?????? p.s. A vejde se tam Všechno co se tam vejít podle předpisu má. A takovej dodatek: Někdy mi Vaše diskuse připadají poněkud zcestné. A tenhle veb už není to co bejval. Stačí pár.... v...´ A Celý se to podělá. Ale to je zbytečný vo tom psát, protože se zase najde nějakej ..... kerej bude tvrdit, že nevim co píšu. Ale to bude jeho problém. Já jsem jenom napsal svůj názor.
Jsem tam četl někde nahoře příspěvek. Cena okolo 600, Tak to se děte bodnout. Nám to v "Sehatu" udělali za nějakejch tři pade a byla to nádrž, bedny na cajk, a plechařina celýho "erťáku". Tak vo co Vám vlastně ve finále jde???? Aby to auto hezky vypadalo, nebo aby bylo "za pár vcajku a sloužilo tak jak má"?????? p.s. A vejde se tam Všechno co se tam vejít podle předpisu má. A takovej dodatek: Někdy mi Vaše diskuse připadají poněkud zcestné. A tenhle veb už není to co bejval. Stačí pár.... v...´ A Celý se to podělá. Ale to je zbytečný vo tom psát, protože se zase najde nějakej ..... kerej bude tvrdit, že nevim co píšu. Ale to bude jeho problém. Já jsem jenom napsal svůj názor.
Příspěvek od » 02.04.2009 20:27
Moc hezká práce chlapi, auta mají hned pár let dobré služby zase ještě před sebou. Taky by jsme chtěli něco sfušovat aby ještě trochu posloužil. Tak by mě zajímalo na kolik vás tak vyšlo přidělání dalších skříní na boku nástavby, když jste to dělaly svépomocí? Koukal jsem že většinou sou použity původní vyříznuté plechy, nejsou s tím nějaké velké potíže při osazování na spátek?
Díky za rady a inspirace.
Díky za rady a inspirace.
-
Příspěvek od pořadatel pořadatel » 03.04.2009 10:04
Ahoj,na srazu Matýsků se najdou 706 upravovaný jak od firem,tak svépomocí a najdou se tam opravdu krásné kousky.Stačí se přijet podívat a poptat.Dá se tam sehnat plno poznatků a supr nápadů.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz