nástavba
Zdarec nevíte o nějaké firmě která prodává držáky a výsuvy na has. vybavení jestli ano pošlete mě kontakty díky moc
nástavba
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Petr Slavíček » 12.05.2008 15:23
ceny
pro ty co chtějí šetřit v každém supermarketu prodávají gumicuky a další EXTRA upínání na hasičskou výbavu a tak si nechte poradit od odborníků co mají maximální zkušenosti s upínáním výbavy do vozu a nebo se koukněte co a jak kdo dělá nejen třeba mi ale i v zahraničí jako třeba JOHN DENNIS a další firmy a pak třeba uvidíte že zadarmo nikde nic není vím že je to s penězi kříž a proto nejlevnější relativně rozumný způsob je popruch se suchým zipem přes očko a pak je to třeba systém PAC který se snažíme v maximální možné míře uplatňovat u nás v KEB-EGE
pro ty co chtějí šetřit v každém supermarketu prodávají gumicuky a další EXTRA upínání na hasičskou výbavu a tak si nechte poradit od odborníků co mají maximální zkušenosti s upínáním výbavy do vozu a nebo se koukněte co a jak kdo dělá nejen třeba mi ale i v zahraničí jako třeba JOHN DENNIS a další firmy a pak třeba uvidíte že zadarmo nikde nic není vím že je to s penězi kříž a proto nejlevnější relativně rozumný způsob je popruch se suchým zipem přes očko a pak je to třeba systém PAC který se snažíme v maximální možné míře uplatňovat u nás v KEB-EGE
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:23
To: freek
Kvalita se platí... a systém upínacích prvků PAC je špička v oboru...
Kvalita se platí... a systém upínacích prvků PAC je špička v oboru...
-
-
Příspěvek od Petr Slavíček » 12.05.2008 15:23
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy