Interspiro
Vzhledem k tomu, že se zde pohybuje dost lidí, kteří mají přehled, chtěl bych se zeptat, jak je to u nás s výrobky Interspiro. Podle stránek výrobce, spadáme co se prodeje a servisu týče pod Švédsko.
Nedokážu si ale představit, že z útvarů zmizí na pár měsíců masky jen proto, aby se poslaly do Švédska na servis či na opravu. A to jak hasičský masek tak i potápěčských.
Zajímalo by mě tedy, kdo je autorizovaným dealerem Interspiro do ČR, zdali to tu někdo vůbec servisuje a kdo provádí opravy, úpravy či jen výměny.
Fakt se mi nechce věřit, že by to všechno šlo přes Švédsko.
Díky za info.
Interspiro
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od sanex fire.com » 12.05.2008 15:23
popravdě nevím, kdo to servisuje
ale pokud by se našla nějaká firma z Prahy z Novodvorské, bylo by to super !!! (a neberte mne moc vážně ))))) )
ale pokud by se našla nějaká firma z Prahy z Novodvorské, bylo by to super !!! (a neberte mne moc vážně ))))) )
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:23
No jo,
ale bohužel to na Novodvorské žádná firma nedělá (což mě dost mrzí, páč kdyby jo, mohl bych to tam hodit cestou do práce), takže bych ocenil, kdyby se namísto vtipálka ozval někdo, kdo by mi poradil.
Díky
ale bohužel to na Novodvorské žádná firma nedělá (což mě dost mrzí, páč kdyby jo, mohl bych to tam hodit cestou do práce), takže bych ocenil, kdyby se namísto vtipálka ozval někdo, kdo by mi poradil.
Díky
-
Příspěvek od sanex fire.com » 12.05.2008 15:23
tak promiň
zkus to tady, jsou levní, rychlý, certifikovaný a pokud neví, posílají to kurýrem do firmy a do týdne je to zpět http://www.deaws.cz/index.php?pgID=32
zkus to tady, jsou levní, rychlý, certifikovaný a pokud neví, posílají to kurýrem do firmy a do týdne je to zpět http://www.deaws.cz/index.php?pgID=32
-
Příspěvek od Jiří Šimák » 12.05.2008 15:24
MEVA-divize Urbanka
Servis by měl dělat náš výrobce DT MEVA.
Servis by měl dělat náš výrobce DT MEVA.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz