!!!!Prosím kupte přilbu!!!
-
Příspěvek od Hasič Josef » 12.05.2008 15:23
Borci,já bych to zas až tak nerozváděl, bud tu přilbu někdo chce nebo nechce ale každopádně nevidím důvod proč by Tomáš měl byt hned sráč a dělat z nás vole jak píše Petr Přikryl, jako hned někoho napadat a to ještě k tomu hned v prvním příspěvku,kterej sem byl schopnej dát to si myslím že je zbytečný! Je možný že je kradená,ale když to nevíte jistě a stejně o tu helmu zájem nemáte,tak co řešíte? A pokud je to tak jak Tomáš píše že má rodinný problémy a jen kvůli tomu ji chce prodat a říká že kradená neni tak je to jeho věc a jestli někdo máte zájem tak ju kupte!
Navíc pokud to může Tomáš dokázat tím že předloží doklad o koupi tak nevidím problém,ale rozhodně bych ho ukázal jen tomu kdo tu helmu bude chtít opravdu koupit!
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 12.05.2008 15:23
Jde spíš o princip než o samotnou přilbu. Uznej ale sám, je to trapné....
-
Příspěvek od Hasič Josef » 12.05.2008 15:23
Prosim Tě příště ten Josef aby byl se -s- DÍK )))))))))))))
Já nemůžu soudit,já nevím o koho jde někdo tady píše že je to skopi,nebo firemanskopi apod. a pod těmito přezdívkami se objevilo i stejné telefoní číslo,které napsal i sem,já jsem to nikde nepostřehl. Možná to je to trapný,ale nevidím důvod proč ho hned nazývat sráčem co z nás dělá vole!!!! Myslím že je to příspěvek do rvačky,tak pokud o tu helmu zájem mít nebudu tak se k tomu nebudu ani vyjadřovat,nebo aspon ne takhle a poku jo, tak až u domluvy o koupi budu zjištovat jak to teda je!!!
-
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 12.05.2008 15:23
Nazývat ho sráč*m či jinak urážet není košér, v tom s tebou souhlasím. Taky s tebou souhlasím v tom, že když o něco nemám zájem tak to taky neřeším nebo nijak nevířím, ale tohle vybočuje z normálu. Vystupovat pod fiktivním jménem za ůčelem prodeje něčeho, co jsem neprodal pod jiným jménem a dokonce po x-pokusech je až moc průhledné a proto taky nehorázně primitivní - v praxi se s tím setkáme prakticky všude (firmy/společnosti - obchod). O to horší to je, když tu máš nespočet důkazů a on ti na to řekne, že to tak není. Na jeho místě bych radši držel jazyk za zuby.
-
Příspěvek od Petr Přikryl » 12.05.2008 15:23
za toho sráče se omlouvám, ale díval jsem se na ty www.sos112.cz od Jiřího Vítka a ten mobil tam uvedenej patří jemu. tudíž stárá známa reklama na sanex na stránkách požárů.cz - (co s těma pracha dělaj ?!?)
-
Příspěvek od tomáš novák » 12.05.2008 15:23
tka všem velice děkuji že moje jméno hned poškodily jste opravdu dobří kolegové hasiči, nemyslel jsem si že to tak dopadne ale což já tu přilobu vemu a asi jí zahodím po tom co jste o ní psali. Je to přilba koupená v ČR u firmy RLS za 7.500,- takže teĎ až jí někdo bude chtít tak se bude ptát jestli NÁHODOU není kradená a tak,kda žijete přilby jsou u HZS evidovaný dokonce i u SDH takže to asi nejde. ´´ALE OPRAVDU DĚKUJI VŠEM ZA JEJICH SLOVA´´
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
nevim ,kolik lidi ti to tu "zere" ,ale ja urcite ne. tomas novak. uz jsi nekdy videl tyto stranky ? http://www.sdhblatna.estranky.cz/fotoal ... i/vybaveni
.
Jestli chces tu prilbu opravdu prodat, tak urcite budes mit k ni kompletni dokumentci, vcetne dodaciho listu, ci paragonu a zarucakem, vid ?
-
Příspěvek od tomáš novák » 12.05.2008 15:23
ty si taky nějakej chytrej nevim co na těch stránkám by měl vidět vybavení nebo co všechno snad znam sem už u SDH snad dost dlouho........
-
Příspěvek od Skopi » 12.05.2008 15:23
no hoši opravdu se činíte to snad neni možný na každém koukam vidíte něco špatnýho a mě to asi budete vyčítat do smrti nebo co??
už jsem snad se omluvil a dal pokoj tak moje jmeno nechte laskavě na pokoji a tomášovi by ste se podle měli omluvit protože to co jste udělali to je prostě HNUS
Příspěvek od » 12.05.2008 15:23
vubec namas zac , ale s tou reklamou bych to nevidel tak dobre.
Jestli mate velou navstevu , tak to ti gratuluju to se teda mas. A hlavne zavidim celymu vasemu sboru , ty se maji asi nejvic, maji ted slavnej sbor a jeste slavnejsiho webmastera a to pro to nemuseli nic delat JE TO OSTUDA A NE ZADNE REKLAMA A JE JEN TVOJE
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky