Nové CAS v roce 2007
Otevřu tohle téma, i když možná předčasně.
Ale vzhledem k tomu, že jen pro JSDH dává letos stát dotaci na 72 nových CASek, tak by mě zajímali vaše názory. Dalším faktorem je „balík“ 40 CAS pro HZS po 5 mil. Kč.
Budou výrobci požárních nástaveb takové množství aut schopni letos do konce roku vyrobit (i s ohledem na dodací lhůty podvozků)?
Podařilo se vám již výrobu CASek zadat? Výběrová řízení běží…..
Hledáte i jiné alternativy výrobců, kromě THT, THZ, ISS ?? Nebo jen čekáte, kdo se vám přihlásí do výběrového řízení?
Jsem jen prostě zvědavý a zajímá mě, jestli si někdo troufne? na netradiční koncepci CAS, třeba s kompozitní nástavbou, třeba od KEB-EGE nebo jiné firmy......?
Nové CAS v roce 2007
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 12.05.2008 15:22
re Mirek
Hlavně ty podvozky... nevím, jak je tomu u náklaďáků, ale třeba takové Craftery jsou už prý rozebrané a budou dostupné zase až příští rok...
Hlavně ty podvozky... nevím, jak je tomu u náklaďáků, ale třeba takové Craftery jsou už prý rozebrané a budou dostupné zase až příští rok...
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Ladislav Čablík » 12.05.2008 15:22
Celkem v poho
Zrovna v pondělí máme první návštěvu u výrobce Potůček Slatiňany s podvozkem problém nedyl, protože se prý zásobili dopředu. A český trh si myslím že takovou palbu casek nestihne pokrýt, ale jsou tu i jiní zahraniční výrobci kteří jsou vstřícní a mají více zkušeností! Nemám na mysli polsko, ale firmu ziegler!! Jen je mi líto že nám výběrovka nedopadla líp. Jinak jsme JPO III . termín dodání je slíben na první polovinu července
Zrovna v pondělí máme první návštěvu u výrobce Potůček Slatiňany s podvozkem problém nedyl, protože se prý zásobili dopředu. A český trh si myslím že takovou palbu casek nestihne pokrýt, ale jsou tu i jiní zahraniční výrobci kteří jsou vstřícní a mají více zkušeností! Nemám na mysli polsko, ale firmu ziegler!! Jen je mi líto že nám výběrovka nedopadla líp. Jinak jsme JPO III . termín dodání je slíben na první polovinu července
-
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava