to: Petr Slavíček
Ono i to "samo doma" může být provedeno velmi kvalitně a účelně, stačí dobrý nápad a šikovné ruce.
Při koupi výrobku je vždy potřeba se rozhodnout mezi přiměřenou cenou a rozumnou kvalitou. Umět hledat a nevzít první nabídku.
Nelze říct, co je drahé je nejlepší. Někdy člověk úplně zbytečně vyhazuje jen za "značku", přitom výrobek od jiného člověka za nižší cenu je na srovnatelný, ne-li lepší (viz Standovo stožár).
CENA x KVALITA
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Petr Slavíček » 12.05.2008 15:22
CENA x Kvalita
ano to nepopírám a doufám že Vám budu moci už příští týden toto konkrétní plato ukázat
stran stožáru dostali si mi podrobnější informace o cenách a nyní nemám sebemenší pochybnosti o tom že je to více nežli konkurence schopný výrobek a kalkuluji s ním v nabídkách a jsem pevně přesvědčen že plně nahradí to co jsem dosud nabízel TEK LITE
a plato představím jako komponent kdo chce vědět více kontaktu na mne je snad už všude dost
ale nemám odpověd na tuto konkrétní otázku
ano to nepopírám a doufám že Vám budu moci už příští týden toto konkrétní plato ukázat
stran stožáru dostali si mi podrobnější informace o cenách a nyní nemám sebemenší pochybnosti o tom že je to více nežli konkurence schopný výrobek a kalkuluji s ním v nabídkách a jsem pevně přesvědčen že plně nahradí to co jsem dosud nabízel TEK LITE
a plato představím jako komponent kdo chce vědět více kontaktu na mne je snad už všude dost
ale nemám odpověd na tuto konkrétní otázku
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava