Avia - kabina
Zdravím, nevíte něko za kolik je možno sehnat kabinu na DA12 A30/A31v dobrém stavu ? Nebo nevíte o nějaké za slušnou cenu?
Avia - kabina
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Josef Veselý » 12.05.2008 15:20
Škoda
že jsi se neozval tak před rokem to jsem jednu kabinu s Avie ve velmi dobrém stavu sice modrá ale to je to poslední,vyhodil do šrotu protože o ni neměl nikdo zájem
že jsi se neozval tak před rokem to jsem jednu kabinu s Avie ve velmi dobrém stavu sice modrá ale to je to poslední,vyhodil do šrotu protože o ni neměl nikdo zájem
-
Příspěvek od Josef Veselý » 12.05.2008 15:20
Škoda
-
Příspěvek od Zdeněk Milan » 12.05.2008 15:20
Dají se sehnat
Zkus se obrátit třeba na pekárny a nebo třeba na mrazírny, jistě v okolí nějakou takovou provozovnu máte. Dneska se už všichni těchto aut zbavují a oni je využívali nejvíce, takže věřím že tam pochodíš.
Zkus se obrátit třeba na pekárny a nebo třeba na mrazírny, jistě v okolí nějakou takovou provozovnu máte. Dneska se už všichni těchto aut zbavují a oni je využívali nejvíce, takže věřím že tam pochodíš.
-
Příspěvek od David Lakomý » 12.05.2008 15:21
kabina
jestli ještě máš zájem o tu kabinu tak se mrkni http://www.auto-lemi.cz/lemiservis/repase-kabin.htm
jestli ještě máš zájem o tu kabinu tak se mrkni http://www.auto-lemi.cz/lemiservis/repase-kabin.htm
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz