Obuv Prabos
Zdravím.
Potřeboval bych poradit. Zajímá nás zda-li obuv Prabos KLASIK S 63536, neboli jinak řečeno "pullitry" jsou zásahová obuv nebo ne? NA stránkách prabos.cz jsou uváděny jako zásahová a je tam uvedena i nějaká norma. Ale stalo se nám několikrát, že tato obuv nebyla ozněčena za zásahovou. Prý se tato obuv nesmí používat při některých zásazích. Můžete mi říct co je na tom pravdy? Zvažujeme ještě dokoupení jiného typu obuvi, máte někdo dobré zkušenosti s jiným cenově přijatelným typem? Ať se třeba dají použít například při dešti, vodě, a tak dál?
Díky za odpověď. Z.J.
Obuv Prabos
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Luboš Klobása » 12.05.2008 15:20
Boty
Náše jednotka je měl jako své první boty a můžu ti říct, že je to děs. Ta bota je tvrdá, vůbec nesedí. Hodně lidí je umělo za běhu normálně vyzout:)). V žádném případě bych je nedoporučoval, ale je jasný, že je to o penězích. U nás v jednotce a v HZS jednoznačně vyhrávají boty HAIX. Ale jak jsem řek, je to o penězích.
Náše jednotka je měl jako své první boty a můžu ti říct, že je to děs. Ta bota je tvrdá, vůbec nesedí. Hodně lidí je umělo za běhu normálně vyzout:)). V žádném případě bych je nedoporučoval, ale je jasný, že je to o penězích. U nás v jednotce a v HZS jednoznačně vyhrávají boty HAIX. Ale jak jsem řek, je to o penězích.
-
Příspěvek od Ondra Vajo » 12.05.2008 15:20
Vesuv nebo Zeman
Ahojik my pouzivame HAix Zeman a nekteri maji i Vesuv.Vesuv jsou dobre a ani tolik nestoji ale myslim si ze v Zemanech si taky vyberete a taky nejsou nejdrazsi jestli budete chtit kontakt staci pisnout email...ovajo@seznam.cz
Ahojik my pouzivame HAix Zeman a nekteri maji i Vesuv.Vesuv jsou dobre a ani tolik nestoji ale myslim si ze v Zemanech si taky vyberete a taky nejsou nejdrazsi jestli budete chtit kontakt staci pisnout email...ovajo@seznam.cz
Ondřej Vajo, tel: 723 760 679
-
Příspěvek od Zdeněk » 12.05.2008 15:20
Pro Luboše:
Takže obuv Prabos je zásahovám nebo ne?
Souhlasím s tím co jsi napsal, neboť máme úplně stejné zkušenosti s pohybem a práci v této obuvi. Jako příklad při rychlejším běhu, pokud měl někdo tuto obuv trošku větší (stačilo i o jedno číslo), tak se mu vyvlékla. Tato obuv se mi nezdá, tak sem se zde ptal, ale pokud splňuje normy a tak dále, tak asi finance vynaložíme k něčemu jinému a ještě nějakou chvíli v té obuvi přežijem. Peněz je potřeba všude, tak se musí všechno zvážit. ZJ.
Takže obuv Prabos je zásahovám nebo ne?
Souhlasím s tím co jsi napsal, neboť máme úplně stejné zkušenosti s pohybem a práci v této obuvi. Jako příklad při rychlejším běhu, pokud měl někdo tuto obuv trošku větší (stačilo i o jedno číslo), tak se mu vyvlékla. Tato obuv se mi nezdá, tak sem se zde ptal, ale pokud splňuje normy a tak dále, tak asi finance vynaložíme k něčemu jinému a ještě nějakou chvíli v té obuvi přežijem. Peněz je potřeba všude, tak se musí všechno zvážit. ZJ.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz