Siréna + Kanga+
U nás nám při vyhlášení poplachu chodí SMS z Kanga+ , když nás na OPISu v programu spojař navolí, tak automaticky odejde SMS do Kanga a to ji rozešle a poté se pouští siréna z OPIS pomocí systému CAS 100. Díky Kangu, kter= máme necelý rok se výjezd jednotky snížil ze 7-8 min. na 4-5 min. Brzy nám OPIS zruší a bude jen KOPIS na kraji, tak jsme zvědaví jak to bude chodit a měli by už chodit i příkazy k výjezdu přes tiskárnu, zatím ji máme mimo provoz.
Svolávání pomocí sirény
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Milan Komoň » 12.05.2008 15:20
Re: Dobrák Milan
Napsal jsem ti na tvůj mail. Můžeš to poslat. DÍK
Napsal jsem ti na tvůj mail. Můžeš to poslat. DÍK
-
Příspěvek od Milan Götz » 12.05.2008 15:20
Re: Milan Komoň
Ahoj Mildo, máš to tam, ale nevím zda ti to pomůže.tak zatím.
Ahoj Mildo, máš to tam, ale nevím zda ti to pomůže.tak zatím.
-
Příspěvek od Milan Komoň » 12.05.2008 15:20
Přijímač signálu SSRN
Pořád ještě potřebuju sehnat nějaký ten přijímač SSRN nebo JSVV. Pokud někdo o nějakém ví, ať mi napíše sem nebo na e-mail Mksystem@centrum.cz
DĚKUJU
Pořád ještě potřebuju sehnat nějaký ten přijímač SSRN nebo JSVV. Pokud někdo o nějakém ví, ať mi napíše sem nebo na e-mail Mksystem@centrum.cz
DĚKUJU
-
Příspěvek od Kamil Holek » 12.05.2008 15:21
Re: Svolávací systém
My máme abbas GSM - MINI cca 15.000 Kč. Je napojen přímo na dálkové ovládání sirény, tzn., že ho máme schválený i od HZS
My máme abbas GSM - MINI cca 15.000 Kč. Je napojen přímo na dálkové ovládání sirény, tzn., že ho máme schválený i od HZS
-
Příspěvek od č. 16 » 12.05.2008 15:21
tiskarna
Můžete prosim někdo podrobneji rozebrat diskuzi o te tiskárně ke kangu+?Jsme JPO3/1 a chodi nam SMS zaroveň se sirenou (u nas je sirena již přes městský rozhlas. Takove to: "hoří,hoří...Právě byl vyhlášen požární poplach...").Mimo tema: ES jsou pro členy bydlící ve vyšších patrech poschoďového domu...uplně na p**u....K te tiskarně bych byl rad, kdy jste napsali vyhody a nevyhody...vlastni zkušenost apod...diky
Můžete prosim někdo podrobneji rozebrat diskuzi o te tiskárně ke kangu+?Jsme JPO3/1 a chodi nam SMS zaroveň se sirenou (u nas je sirena již přes městský rozhlas. Takove to: "hoří,hoří...Právě byl vyhlášen požární poplach...").Mimo tema: ES jsou pro členy bydlící ve vyšších patrech poschoďového domu...uplně na p**u....K te tiskarně bych byl rad, kdy jste napsali vyhody a nevyhody...vlastni zkušenost apod...diky
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz