Liaz 101K CAS
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
RE:
Myslim, ze by to yvladli treba http://www.keb-ege.cz/, kdyz tu porad prezentuji to svoje RZA (asi v 5ti diskusich)!!!
Myslim, ze by to yvladli treba http://www.keb-ege.cz/, kdyz tu porad prezentuji to svoje RZA (asi v 5ti diskusich)!!!
-
Příspěvek od Petr Slavíček » 12.05.2008 15:22
oprava Liaz
dobrý den 10.5. jedu do prahy docela rád bych Vám udělal cenu na opravu kterou žádate bylo by možné s dohodnout na schůzce??kontakt slavicek@keb-ege.cz a telefon 602 392 364
dobrý den 10.5. jedu do prahy docela rád bych Vám udělal cenu na opravu kterou žádate bylo by možné s dohodnout na schůzce??kontakt slavicek@keb-ege.cz a telefon 602 392 364
-
Příspěvek od Martin D » 12.05.2008 15:22
RE:rolety
dal jsem sem kontakt na SEHAT, a myslím si že tu opravu by zvládli doma sami.kdyby měli díly.
Máte smůlu nejsem majitel p. Desenský, ale vím že tam mají ještě nové komponenty na opravy starých rolet, výměnu nějakého plechu taky zvládnou a tak by mohla být oprava dovrla levná než měnit celé rolety za nové což bude prosazovat p. Slavíček
dal jsem sem kontakt na SEHAT, a myslím si že tu opravu by zvládli doma sami.kdyby měli díly.
Máte smůlu nejsem majitel p. Desenský, ale vím že tam mají ještě nové komponenty na opravy starých rolet, výměnu nějakého plechu taky zvládnou a tak by mohla být oprava dovrla levná než měnit celé rolety za nové což bude prosazovat p. Slavíček
Příspěvek od » 12.05.2008 15:22
RE: pro SDH
Myslim, ze SEHAT o tyhle malickosti nema zajem. Bavil jsem se s nimi na Pyrosu a jejich prvni otazka bylo, kolik mame penez a jak velka je obec, ze kterou tamjsem. Kdyz jsem jim rekl, za asi 2 000 obyvatel, tak zacali hazet xichty a tim to skoncilo. Takze jsem se ani nic nedozvedel. Z tohoto prvniho (a asi i posledniho) setkani usuzuji, ze nemaji zajem o tyhle "male ksefty".
Myslim, ze SEHAT o tyhle malickosti nema zajem. Bavil jsem se s nimi na Pyrosu a jejich prvni otazka bylo, kolik mame penez a jak velka je obec, ze kterou tamjsem. Kdyz jsem jim rekl, za asi 2 000 obyvatel, tak zacali hazet xichty a tim to skoncilo. Takze jsem se ani nic nedozvedel. Z tohoto prvniho (a asi i posledniho) setkani usuzuji, ze nemaji zajem o tyhle "male ksefty".
- Filip Foukal
Příspěvek od Filip Foukal » 12.05.2008 15:22

Nechápu proč v některých diskuzích někteří pomlouvají práci Petra Slavíčka? Furt dokola. Docela mi to štve,protože se jen snaží něco kvalitního nabídnout za nějakou cenu.To jestli na to někdo má nebo nemá je už věc jednotlivců. Jeho RZA se podle mě povedlo,co se uložení výbavy týče,a s tou viditelností na tom taky neni tak špatně. Teď se očividně pouští do opravy,možná repase staršího vozu a hned mu to někdo pomlouvá,proč? KVALITNÍCH firem na repase a opravy požární techniky je tady opravdu méně než na prstech jedné ruky...
-
Příspěvek od k-fire » 12.05.2008 15:22
Liaz 101....
Zkus : WWW.vestaauto.cz, je to firma z Prahy a dělali mi generálku nástavby na PHA, dělají velice dobře .
Jinak kdyby jsi chtěl vidět jejich práci tak je to možné u nás u HZSP ČEPRO ve Mstěticích
Zkus : WWW.vestaauto.cz, je to firma z Prahy a dělali mi generálku nástavby na PHA, dělají velice dobře .
Jinak kdyby jsi chtěl vidět jejich práci tak je to možné u nás u HZSP ČEPRO ve Mstěticích
- Filip ´Capa´ B...
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Filip ´Capa´ B... » 12.05.2008 15:22
Jak bylo řečeno,
Vestaauto.cz nám sice dělala nástavbu na RZA, ale s prací jsme spokojeni. Dobrá domluva, ochota.
Potom možná taky Hateco.cz, je to poblíž Prahy a ještě tu nebylo zmíněno...
Vestaauto.cz nám sice dělala nástavbu na RZA, ale s prací jsme spokojeni. Dobrá domluva, ochota.
Potom možná taky Hateco.cz, je to poblíž Prahy a ještě tu nebylo zmíněno...
*1999 JSDH , *2005 HZS , www.MuMoT.cz
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava