Hasičská auta a EURO IV
Hasičská auta a motor EURO IV, např. TATRA EURO IV nedělá, to znamená že asi nebude vyrábět hasičský auta nebo tam bude dávat motor od zahraničních výrobců, není to smutný ?? Od listopadu tohoto roku už se nebudou dělat auta co mají motor nižší kategorie EURO než IV. Samozdřejmě že na starý se to nevztahuje. Co si o tom myslíte ?
Hasičská auta a EURO IV
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od martin tomášek » 12.05.2008 15:19
EU
to platí snad jen pro výrobce automobilů a vplatnosti jsou již dávno viz http://www.bencar.cz/navody18.htm
jo evropská unie
to platí snad jen pro výrobce automobilů a vplatnosti jsou již dávno viz http://www.bencar.cz/navody18.htm
jo evropská unie
-
Příspěvek od Lubor Pospíšil » 12.05.2008 15:19
Tatra Euro IV
Je možné se dočíst v podnikovém časopisu a.s. Tatra Tatrovák zhruba následující: Motor pro vyhovění emisním limitům Euro IV je připravován, bude osazen katalyzátorem, přičemž nejspíš v této podbě vyhoví i připravovaným emisním limitům Euro V.
I já jsem měl obavy, zda se nepřestanou větrem chlazené motory tatra montovat do stejnojmenných automobilů. Nepřestanou a to je dobře.
Je možné se dočíst v podnikovém časopisu a.s. Tatra Tatrovák zhruba následující: Motor pro vyhovění emisním limitům Euro IV je připravován, bude osazen katalyzátorem, přičemž nejspíš v této podbě vyhoví i připravovaným emisním limitům Euro V.
I já jsem měl obavy, zda se nepřestanou větrem chlazené motory tatra montovat do stejnojmenných automobilů. Nepřestanou a to je dobře.
-
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava