Amaterske stanice nebrat....
lucky ducky naprosto s Tebou souhlasim.... Toho Kenwooda jsem vzal k zasahu z nouze, protoze se mi valel a nebylo nic jineho, zjistil jsem ze tudy cesta nevede. Amaterske stanice parametrove nejsou tak saptne, ale mechanicka odolnost je naprosto zoufala. Navic jak pises, kazdy tlacitko navic (nebo displej) je spis na skodu. Kdyz jsem vybiral co si koupit, mel jsem pozadavky: min. 16 kanalu, 5ti-ton, mechanicka odlnost, cena. Motorola mi vysla (kdyz zapocitam prislusensvi) o tretinu az polovinu draze. Byla to trochu sazka do loterie, coz je vzdycky s necim novym, ale zatim je s HYTama naprosta spokojenost. A co se tyce programovani a servisu, spravce site HZS, mi u Motoroly dal kontakt na servis, at si to tam poslu a fakturu ze si vyresi obecni urad. Proste od toho dal ruce pryc. Kdyz chci neco zmenit, musim ji tam odvezt, a cca do tydne si pro ni zase prijet, tak ze zadna slava. Dodavatal HYTu mi to udela na pockani, pro nej jsem zakaznik a ne otrvnej dobrak pro "profika". (nevylucuji ze to jinde muze fungovat jinak)
p.s. GM300 v CAS32 pri plne hlasitosti zacala piskat, servis motoroly dal odhad opravy 3500-4500 Kc a ze pry je to stary model at si radsi koupim neco jineho...

((