škoda 706 RTHD (trambus)
Chtěl jsem se zeptát zda máte nekdo zkušeností s úpravou vyfukového systemu. Jde o to ,že bych ho chtěl bych udělat vyustění vyfuku nahoru a ne dole jak je tomu ted:pokud byste mohli poslat nějaké fotky upravy nebo nějaky technický postup:dík
škoda 706 RTHD (trambus)
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Ondra Vajo » 12.05.2008 15:19
Mam i foto
Mame to vyvedene vzadu nad strojovnou v boku ovajo@seznam.cz a vse se da vyfotit staci rici
Mame to vyvedene vzadu nad strojovnou v boku ovajo@seznam.cz a vse se da vyfotit staci rici
Ondřej Vajo, tel: 723 760 679
-
Příspěvek od simír hasič » 12.05.2008 15:19
Moji kluci
to vytáhli na levé straně za blatníkem, vrazili tam ohebné výfukové potrubí. Je to perfektní, při zásahu se nečudí strojníkovi pod kšilt, ve zbrojnici po nastartování je vidět, jen to má drobet vadu v tom, že při sání vývěvou, jinak my totiž skoro neplníme, je pak "obrblaný " bok od sazí a musíme to umýt, aby se špína nezažrala.
to vytáhli na levé straně za blatníkem, vrazili tam ohebné výfukové potrubí. Je to perfektní, při zásahu se nečudí strojníkovi pod kšilt, ve zbrojnici po nastartování je vidět, jen to má drobet vadu v tom, že při sání vývěvou, jinak my totiž skoro neplníme, je pak "obrblaný " bok od sazí a musíme to umýt, aby se špína nezažrala.
-
Příspěvek od Petr Marek » 12.05.2008 15:19
Vajo fakt
hele tak bys mi to mohl vyfotit a mohl bych to pak udělat na Tatru815 jestli to taky jde
hele tak bys mi to mohl vyfotit a mohl bych to pak udělat na Tatru815 jestli to taky jde
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz