Ten objem 3000 l
je pro střední hmotnostní kategorii, pokud jsem to dobře pochopil, páč Tatra i Scania má nádrže 3400 / 200.
dotace na techniku
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:19
Tech. specifikace pož. automobilů
Zeptal jsem se mailem pana Maděry z GŘ HZS ( když je tedy uvedený jako kontaktní osoba ) na výše uvedené dotazy, jsem zvědav, zda vůbec odpoví.
Zeptal jsem se mailem pana Maděry z GŘ HZS ( když je tedy uvedený jako kontaktní osoba ) na výše uvedené dotazy, jsem zvědav, zda vůbec odpoví.
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od JSDHO Česká Třebová JPO II Michal » 12.05.2008 15:19
Školení
Tak včera proběhlo v Brně školení o podmínkách čerpání dotace. Co jsem se dozvěděl, čeká nás perný rok. I kvůli malé chybě se o dotaci může přijít. Tak ať se vám daří, pevnou ruku při výběru a mnoho pevných nervů. Budeme je potřebovat.
Tak včera proběhlo v Brně školení o podmínkách čerpání dotace. Co jsem se dozvěděl, čeká nás perný rok. I kvůli malé chybě se o dotaci může přijít. Tak ať se vám daří, pevnou ruku při výběru a mnoho pevných nervů. Budeme je potřebovat.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 12.05.2008 15:19
PetrJ.
Zatím pan Maděra neodpověděl, ale nepřestávám doufat a pak pochopitelně dám vědít. Beru ho jako fundovaného člověka přes mobilní požární techniku, neb se jí zabývá dlouhou řadu let, tak uvidíme.
Zatím pan Maděra neodpověděl, ale nepřestávám doufat a pak pochopitelně dám vědít. Beru ho jako fundovaného člověka přes mobilní požární techniku, neb se jí zabývá dlouhou řadu let, tak uvidíme.
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava