Vyrábíme časomíry pro hasičské soutěže
Dobrý den, pro velké sympatie s dobrovolnými i profesionálními sbory hasičů jsme v naší firmě začali vyrábět elektronické časomíry pro hasičské soutěže. Časomíra slouží k měření délky trvání požárního útoku, případně jiných disciplín na soutěžích sboru dobrovolných hasičů. Umožňuje současné měření několika časů v rozsahu do deseti minut s rozlišením na setinu sekundy a automaticky zobrazuje výsledný čas. Celé zařízení je konstruováno tak, aby splňovalo platná pravidla požárního sportu, umožnilo přečíst zobrazené údaje širokému okruhu přihlížejících a zajišťovalo vysokou bezpečnost obsluhy proti úrazu elektrickým proudem v případě zásahu časomíry stříkající vodou. Pokud byste měli zájem o nabídku, rádi Vám ji nezávazně zašleme emailem, faxem, poštou. Kontakt: fa ELZACO spol. s r. o., p. Staněk 732 830 749, stanek.o@elzaco.cz.
Vyrábíme časomíry pro hasičské soutěže
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od Štěpán Klička » 12.05.2008 15:21
časomíra
Mám tady jedno schemátko,vyšlo loni v amáru.Letos jsem to stavěl,funguje skvěle,jen je u toho malý displej.Kupoval jsem to jako stavebnici,cena byla i s poštovným 950 Kč.Kdybych sháněl jednotlivé součástky zvlášť a ještě si dělal starosti s výrobou plošňáku,vyšlo by to dráž.Takhle přijde kvalitní plošňák spolu s pytlíkem součástek a za odpoledne je hotovo.Potom už jen zadělat do nějaké krabičky.Připravuje se i připojení velkého displeje,ještě nevím,jestli použiju segmenty nebo je sestavím z 10 mm LEDek.Bezdrátové stopnutí by neměl být problém,pokusím se najít nějaké vhodné zapojení.Naskenovaný článek z amára dám na náš web do sekce download.
Mám tady jedno schemátko,vyšlo loni v amáru.Letos jsem to stavěl,funguje skvěle,jen je u toho malý displej.Kupoval jsem to jako stavebnici,cena byla i s poštovným 950 Kč.Kdybych sháněl jednotlivé součástky zvlášť a ještě si dělal starosti s výrobou plošňáku,vyšlo by to dráž.Takhle přijde kvalitní plošňák spolu s pytlíkem součástek a za odpoledne je hotovo.Potom už jen zadělat do nějaké krabičky.Připravuje se i připojení velkého displeje,ještě nevím,jestli použiju segmenty nebo je sestavím z 10 mm LEDek.Bezdrátové stopnutí by neměl být problém,pokusím se najít nějaké vhodné zapojení.Naskenovaný článek z amára dám na náš web do sekce download.
-
Příspěvek od Martin Svatoň » 12.05.2008 15:21
časomíra
Pokud máte zájem o opravdu dobrou časomíru,výrobce je p.Pavel Bábik z Vacenovic okr.Hodonín.Samozřejmostí je i bezdrátová verze.Celý to funguje tuším ne 12v.odkaz na www.fitespotr.cz
Pokud máte zájem o opravdu dobrou časomíru,výrobce je p.Pavel Bábik z Vacenovic okr.Hodonín.Samozřejmostí je i bezdrátová verze.Celý to funguje tuším ne 12v.odkaz na www.fitespotr.cz
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz