CAS 25 DHZ Gabčíkovo
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Dedek Vladimír » 12.05.2008 15:18
Další fotky
Taky mě to zaujalo a tak jsem pátral na netu, ale nikde nic. Neodolal jsem a napsal na obecní úřad Gabčíkovo. Když se mi podaří z nich něco vymačkat tak to dám redakci ke zpracování.
Taky mě to zaujalo a tak jsem pátral na netu, ale nikde nic. Neodolal jsem a napsal na obecní úřad Gabčíkovo. Když se mi podaří z nich něco vymačkat tak to dám redakci ke zpracování.
-
Kdo hledá.......
Tady jsem našel pár foteček toho vozítka http://dhzsamorin.real-net.sk/bos.html
Tady jsem našel pár foteček toho vozítka http://dhzsamorin.real-net.sk/bos.html
-
Příspěvek od tomáš Csörgő » 12.05.2008 15:18
obrázky z cas 25
Zdravým všetkých, nejaké fotky nájdete na stánke dhzsamorin.real-net.sk "Ďalsie zaujímavé stránky"
Zdravým všetkých, nejaké fotky nájdete na stánke dhzsamorin.real-net.sk "Ďalsie zaujímavé stránky"
-
Příspěvek od DHZ Šamorín » 12.05.2008 15:18
CAS 25 DHZ Gabčíkovo
Pre CAVALUZZO. Keď chceš ďalšie fotky, po prípade iné informácie o aute, napíš mail na dhzsamorin@real-net.sk pošleme kontakt na pána Vida Csaba z DHZ Gabčíkovo elebo FE FE a pošlú Ti ďalšie foto.
Pre CAVALUZZO. Keď chceš ďalšie fotky, po prípade iné informácie o aute, napíš mail na dhzsamorin@real-net.sk pošleme kontakt na pána Vida Csaba z DHZ Gabčíkovo elebo FE FE a pošlú Ti ďalšie foto.
-
Už se na tom pracuje
Sehnal jsem kontakt přímo na autora rekonstrukce toho vozítka. Pro začátek mi poslal pár dalších fotek. Požádal jsem ho o více informací a detailů. Věřím, že brzy budu moct redakci předat materiál ke zpracování ve kterém uvidíme nejen tohle vozítko, ale dozvíme se více o životě dobrovolných hasičů na Slovensku.
Sehnal jsem kontakt přímo na autora rekonstrukce toho vozítka. Pro začátek mi poslal pár dalších fotek. Požádal jsem ho o více informací a detailů. Věřím, že brzy budu moct redakci předat materiál ke zpracování ve kterém uvidíme nejen tohle vozítko, ale dozvíme se více o životě dobrovolných hasičů na Slovensku.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz