Jakou koupit rozbrušovačku?
Většinou se tady ptám a většina diskuzí vede k tomu jedinému . Co je nej.Asi budeme kupovat motorovou rozbrušovačku. Mám jich pár vyhlédnutých. Samozřejmě je výkon motoru závislý na ceně.Zajímalo by mě tedy, jaké máte rozbrušovačky. S jakým výkonem atd. Mně se jeví ideální buď Partner 650 - na Zahasu, nebo Stihl TS 460.Díky za odpovědi.Haska
Jakou koupit rozbrušovačku?
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:18
Obě
No já bych řekl, že se můžeš rozhodnout podle ceny. My máme shodou okolností obě - Sttihl TS400 i Partner 650 a obě jedou naprosto bez problémů a spolehlivě. Více ale využíváme tu Partnerku, protože na ni máme větší sortiment kotoučů.
No já bych řekl, že se můžeš rozhodnout podle ceny. My máme shodou okolností obě - Sttihl TS400 i Partner 650 a obě jedou naprosto bez problémů a spolehlivě. Více ale využíváme tu Partnerku, protože na ni máme větší sortiment kotoučů.
-
Příspěvek od Peťa Haska » 12.05.2008 15:18
Hmm.
To jsem tedy rád, že jsem aspoň uvažoval dobře. Akorát.....máš tam napsáno TS 400 a ne 460. Podle prospektů je TS 400 slabší než P 650 a smozřejmě než TS 460. Mám "bobka" ,aby jsme nekoupili slabou. Haska
To jsem tedy rád, že jsem aspoň uvažoval dobře. Akorát.....máš tam napsáno TS 400 a ne 460. Podle prospektů je TS 400 slabší než P 650 a smozřejmě než TS 460. Mám "bobka" ,aby jsme nekoupili slabou. Haska
-
Příspěvek od Jakub Kozák » 12.05.2008 15:18
Typy
Jo, je mi jasne, ze 460 bude silnejsi, ale vzhledem k podobne typove rade predpokladam, ze kvalitativne to bude na dobre urovni. Pokud je jedna z nich silnejsi a na cene se to extremne neprojevuje, kup ji Ja jenom rikam, ze jsi vybral dobre, s ani jednou z nasich nemame problemy, jsou to dobre stroje.
Jo, je mi jasne, ze 460 bude silnejsi, ale vzhledem k podobne typove rade predpokladam, ze kvalitativne to bude na dobre urovni. Pokud je jedna z nich silnejsi a na cene se to extremne neprojevuje, kup ji Ja jenom rikam, ze jsi vybral dobre, s ani jednou z nasich nemame problemy, jsou to dobre stroje.
-
Příspěvek od Miroslav Český » 12.05.2008 15:18
Rozbrus
Ahoj,
ze své praxe doporučuji Partnera. Protože jsme u nás a stanici do nedávna používali Stihl TS400, ale nebylo to ono
V současnosti máme Partnera - bez problémů.
Ahoj,
ze své praxe doporučuji Partnera. Protože jsme u nás a stanici do nedávna používali Stihl TS400, ale nebylo to ono
V současnosti máme Partnera - bez problémů.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz