Návod k CAS 25 RHTP
Zdarec lidi, jsem z SDH Podolí pořídili jsme TRAMBUS 706 RTHP a není k tomu žádná dokumentace - návod na obsluhu a údržbu. Neměl by jste ho někdo na zapůjčení abych ho mohl okopírovat. Kontakt: mulen.lukas@seznam.cz nebo 724 243 496 předem díky moc Lukáš
Návod k CAS 25 RHTP
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Tomáš Vacek » 12.05.2008 15:18
uprava CAS 25 š 706
Prosím o informaci, na netu jsem viděl foto upravy zadní částivi vozidla CAS 25. Zvětšení prostoru nad čerpadlem, vyndání nárže na pěnidlo a montáž navijáku s hadicí něco podobného jako vysokotlak u LIaz. Prosím kdo s tím máte zkušenosti,zda by jste mohli poskytnout info o přestavbě, použitá hadice (naviják), záludnosti montáže, foto, uprva čerpadla, odkaz na web.děkuji za poskytnuté informace Tomáš Vacek SDH Kejžlice www.sdhkejzlice.wz.czhasici.kejzlice@hasic.cz
Prosím o informaci, na netu jsem viděl foto upravy zadní částivi vozidla CAS 25. Zvětšení prostoru nad čerpadlem, vyndání nárže na pěnidlo a montáž navijáku s hadicí něco podobného jako vysokotlak u LIaz. Prosím kdo s tím máte zkušenosti,zda by jste mohli poskytnout info o přestavbě, použitá hadice (naviják), záludnosti montáže, foto, uprva čerpadla, odkaz na web.děkuji za poskytnuté informace Tomáš Vacek SDH Kejžlice www.sdhkejzlice.wz.czhasici.kejzlice@hasic.cz
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz