Saturn S7 a S5 použití
Jsem student na střední škole (obor strojník požární techniky). Budeme mít výcvik v izolačním dýchacím přístroji Saturn S7 a S5, tak jestli by mi někdo nemohl napsat jak se tento přístroj zapíná, jak se dá dobře upevnit na zádech atd. Zkrátka všechno co je potřeba abych byl úspěšný u výjezdu nebo na polygonu.Moc a moc děkuji za odpovědi
Saturn S7 a S5 použití
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Tomáš Bártek » 12.05.2008 15:18
Instruktor
Myslím že je to zbytečné... Neboj učitelé-instruktoři vám to určitě vysvětlí než vám ty Saturny pučí... Přece vás nehodí do vody...
Myslím že je to zbytečné... Neboj učitelé-instruktoři vám to určitě vysvětlí než vám ty Saturny pučí... Přece vás nehodí do vody...
-
Příspěvek od Lukáš Vejvar » 12.05.2008 15:18
Saturny
Takovýhle vysvětlení se musí ukazovat v praxi, takhle to nejde popisovat. Mimochodem, kde studuješ Strojníka?
Takovýhle vysvětlení se musí ukazovat v praxi, takhle to nejde popisovat. Mimochodem, kde studuješ Strojníka?
-
-
Příspěvek od Tomáš Bártek » 12.05.2008 15:18
souhlas
přesně tak... na každé školy je v zájmu lektora aby vám to nejdřív vysvětlil a hlavně ukázal v praxi... mám zbytěčné obavy oni ti to ukážou a podrobně vysvětlí neboj
přesně tak... na každé školy je v zájmu lektora aby vám to nejdřív vysvětlil a hlavně ukázal v praxi... mám zbytěčné obavy oni ti to ukážou a podrobně vysvětlí neboj
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz