DA 12 AVIA - Povinná výbava
Vážení kolegové, nevíte kde sehnat seznam povinné výbavy dopravního automobilu, respektive přímo DA 12 Avia.
DA 12 AVIA - Povinná výbava
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
Příspěvek od Jan Doktor » 12.05.2008 15:18
DA
Přímo DA 12 A30,nebo A31 momentálně nemám, ale technické podmínky dopravních automobilů upravuje vyhláška MV č. 49/2003 Sb.,o technických podmínkách požární techniky, příloha č. 2. Ve formátu .pdf je na stránkách vnitra.
Přímo DA 12 A30,nebo A31 momentálně nemám, ale technické podmínky dopravních automobilů upravuje vyhláška MV č. 49/2003 Sb.,o technických podmínkách požární techniky, příloha č. 2. Ve formátu .pdf je na stránkách vnitra.
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:18
ad vybava
nove vyhlasky resi vybavu na novych vozidlech, nevztahuje se to na vozidla vyrobena pred datumem vydani vyhlasky ci zakona coz neznamena ze tak nemohou byt dovybavena
nove vyhlasky resi vybavu na novych vozidlech, nevztahuje se to na vozidla vyrobena pred datumem vydani vyhlasky ci zakona coz neznamena ze tak nemohou byt dovybavena
-
Příspěvek od Martin Michal » 12.05.2008 15:18
Děkuji.
Děkuji za pomoc. Vyhlášku jsem našel. Myslím, že pro mé potřeby je to přesně to co jsem hledal.V naší DA Avia chceme úplně zruši výbavu na pěnu a místo toho dát elektrocentrálu a motorovou pilu, sadu na únik ropných látek apod. což je dle mého názoru potřebnější.
Děkuji za pomoc. Vyhlášku jsem našel. Myslím, že pro mé potřeby je to přesně to co jsem hledal.V naší DA Avia chceme úplně zruši výbavu na pěnu a místo toho dát elektrocentrálu a motorovou pilu, sadu na únik ropných látek apod. což je dle mého názoru potřebnější.
-
Příspěvek od Martin Michal » 12.05.2008 15:18
Děkuji.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz