Letištní speciály - pro Firem@na
V roce 1996, kdy jsem sloužil u letištních hasičů, tak ty dva speciály (nevím jestli byly z Ameriky) už byly vyřazené, protože jim snad mrazem popraskaly armatury. Je možné, že už jsou ve šrotu. Náhradou tam byly anglické Simony - velké cisterny co byli dost poruchové. Byla tam ještě malá cisterna americké výroby, která sloužila jako velitelské vozidlo. Byla to taková dodávka, pick-up. Značku si nepamatuji. GM?
Hledám další auta....
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:18
T813 8x8 AZ-44
Pro freeka.T813 8x8 AZ-44 jezdila u HZS Praha, stávala tuším v na HS-6 Krč, nějakou dobu ji měl pan Soukup(firma HTZ Plzeň - web.quick.cz/htz.soukup) třeba ji ještě má.
Pro freeka.T813 8x8 AZ-44 jezdila u HZS Praha, stávala tuším v na HS-6 Krč, nějakou dobu ji měl pan Soukup(firma HTZ Plzeň - web.quick.cz/htz.soukup) třeba ji ještě má.
-
Příspěvek od ivan pícha » 12.05.2008 15:18
tatra 805 cisterna
mohli by jste mi prosím napsat správu na můj imejl o tom,kteří hasiči vlastní tatru 805 cisternu?Případně kde by se nechala sehnat.Sbýráme hasičské veterány a chtěli bychom ji do sbýrky.Předem moc děkuji.Naše adresa je ivan.picha@post.cz
mohli by jste mi prosím napsat správu na můj imejl o tom,kteří hasiči vlastní tatru 805 cisternu?Případně kde by se nechala sehnat.Sbýráme hasičské veterány a chtěli bychom ji do sbýrky.Předem moc děkuji.Naše adresa je ivan.picha@post.cz
-
Příspěvek od Martin Vavroš » 12.05.2008 15:18
Sanitky u Hasičů
Vážení hasičtí přátelé,dávám dokupy knihu,která mapuje historii sanitních vozů u nás.Vím,že hasičské sbory kdysi provozovali i sanitky.Sháním jejich fotografie.V současné době provozuje sanitky i několik HZS podniků.Zajímají mne i tyto .Předem děkuji za pomoc.Podotýkam,že jde o nekomerční záležitost.Jsem záchranář a fanda.
Vážení hasičtí přátelé,dávám dokupy knihu,která mapuje historii sanitních vozů u nás.Vím,že hasičské sbory kdysi provozovali i sanitky.Sháním jejich fotografie.V současné době provozuje sanitky i několik HZS podniků.Zajímají mne i tyto .Předem děkuji za pomoc.Podotýkam,že jde o nekomerční záležitost.Jsem záchranář a fanda.
-
Příspěvek od Jan Watzek » 12.05.2008 15:18
Re:sanitky
U nás mají sanitky u HSZP Doly Bílina - off road Mercedes - víc bohužel nemám a zatím se mi jí nepodařilo vyfotit.Dál pak jezdí VW Transporter u HZSP Chemopetrol Litvínov - foto je na www.haschem.zde.cz Pro víc informací kontaktuj pana Kučeru webmastera HZSP Chemopetrol.
U nás mají sanitky u HSZP Doly Bílina - off road Mercedes - víc bohužel nemám a zatím se mi jí nepodařilo vyfotit.Dál pak jezdí VW Transporter u HZSP Chemopetrol Litvínov - foto je na www.haschem.zde.cz Pro víc informací kontaktuj pana Kučeru webmastera HZSP Chemopetrol.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz