Zdravim panove,
muzeme me prosim nekdo nasmerovat na spravnou vyhlasku, ci SIAR, ktery resi odborne staze clenu JSDH u HZS? Dekuji...
Odborne staze
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od David Horák » 22.03.2010 16:52
Mám posit, že nic takového není, je to na domluvě jednotek s HZS kraje, ale dalo by se to zařadit do tohoto:§ 26 odst. 2 písm. f) a l) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů.
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 22.03.2010 19:39
Zajdi si na KŘ HZS kraje, kde je vaše SDH. Stáže upravuje smlouva a zásady mezi obcí a příslušným HZS.
-
Příspěvek od VáclavM » 05.03.2013 21:25
Dobrý den, mám dotaz ohledně stáze jednotky u HZS.Jedná se mi hlavně o tuto věc: Jednotka je vybavena Tatrou 148 CAS 32
a je otypovaná pro tři pasažéry. Podle vyhlášky se má zúčastnit stáže v minimálním počtu zmenšeného družstva čili 1+3. Řešíme tak situaci kdy bud pojedeme pouze ve třech a nesplníme počet lidí do zmenšeného družstva nebo nás v autě pojede o jednoho víc(což není problém vejdeme se) Je tu ještě také možnost jet DA Avia což mi ale nepřijde příliš vhodné. Co radíte? Dík
a je otypovaná pro tři pasažéry. Podle vyhlášky se má zúčastnit stáže v minimálním počtu zmenšeného družstva čili 1+3. Řešíme tak situaci kdy bud pojedeme pouze ve třech a nesplníme počet lidí do zmenšeného družstva nebo nás v autě pojede o jednoho víc(což není problém vejdeme se) Je tu ještě také možnost jet DA Avia což mi ale nepřijde příliš vhodné. Co radíte? Dík
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky