Škola - prosim o rady
Zdravim, letos budu maturovat na SŠ-strojírenství, ale pracovat bych chtěl u HZS, proto potřebuju poradit jakou další školu zvolit (nejlépe VOŠ), aby mi to bylo k něčemu platný. VOŠ píšu proto, že na VŠ je většinou o dost těžší matika, což nejni tak úplně moje hobby. A kdyby škola neklapla, tak jaké doporučujete zaměstnání, aby se mi pak praxe hodila k HZS. Díky moc
Škola - prosim o rady
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od Ondrej Kulhanek » 12.05.2008 15:24
...
Na tvoji otázku je zde nespočet odpovědí. Jen hledat..
Na tvoji otázku je zde nespočet odpovědí. Jen hledat..
-
Příspěvek od Jiří Sucharda » 12.05.2008 15:24
souhlasim s Ondrou
lenost je neprijemna zalezitost a chces-li studovat, mel bys proto alespon minimum udelat. JJS
lenost je neprijemna zalezitost a chces-li studovat, mel bys proto alespon minimum udelat. JJS
-
Příspěvek od Freek » 12.05.2008 15:24
RE: gear12
S lenosti a neschopnosti to daleko dotahnes. Podivej se na nektere (vetsinu?) z vedeni HZS a jinych statnich instituci Koho soukroma sfera nechtela, toho si nechal stat. Ale tu skolu bys jeste mohl dokopat. Pak uz se budes jen valet (ve sluzebnich autech) a flakat. Drzim palce.
S lenosti a neschopnosti to daleko dotahnes. Podivej se na nektere (vetsinu?) z vedeni HZS a jinych statnich instituci Koho soukroma sfera nechtela, toho si nechal stat. Ale tu skolu bys jeste mohl dokopat. Pak uz se budes jen valet (ve sluzebnich autech) a flakat. Drzim palce.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky