Existuje?
Zákony, vyhlášky, nařízení a pokyny pro činnost jednotek.
-
Příspěvek od hondjir » 12.05.2008 15:22
Existuje?
Zdar vsichni kdo mate co docineni s hadicemi.Protoze vim,ze se tady pohybujou lidi,co o hasicine a vecem s ni spojeny docela rozumeji a vedi kde co hledat,mam k vam dotaz.Na podzim mame dostat novou TATRU z THT.Existuje nejaka internetova adresa,kde se dovym jak a jestli vubec je dane auto uz ve vyrobe?Psal sem primo do Policky ale zatim bez odpovedi.(je to uz 14 dni).Dik za pripadnou pomoc.
Zdar vsichni kdo mate co docineni s hadicemi.Protoze vim,ze se tady pohybujou lidi,co o hasicine a vecem s ni spojeny docela rozumeji a vedi kde co hledat,mam k vam dotaz.Na podzim mame dostat novou TATRU z THT.Existuje nejaka internetova adresa,kde se dovym jak a jestli vubec je dane auto uz ve vyrobe?Psal sem primo do Policky ale zatim bez odpovedi.(je to uz 14 dni).Dik za pripadnou pomoc.
-
Příspěvek od Erik_JSDH » 12.05.2008 15:22
Ze stránek THT: "Pokud na těchto stránkách nenaleznete informace, o které jste měli zájem, obraťte se na obchodní oddělení (buď e-mailem, nebo telefonicky). Vaše dotazy budou V CO NEJKRATŠÍ DOBĚ zodpovězeny." 14 dní asi nebude krátká doba, další mínus. Myslim si že odpovědět na otázku zákazníkovi by měl být základ(když už to tam píšou), to je jen takovej můj čistě osobní názor...
-
Příspěvek od miroslav černoch » 12.05.2008 15:22
nová tatra
pokud vím tak je uzavřeno jen pár výběrovek a mám dojem že jdou do výroby v záři. Napiš mi o kterou jednotku nebo obec(město ) se jedná a ja ti to zkusím zjistit .
pokud vím tak je uzavřeno jen pár výběrovek a mám dojem že jdou do výroby v záři. Napiš mi o kterou jednotku nebo obec(město ) se jedná a ja ti to zkusím zjistit .
-
Příspěvek od miroslav černoch » 12.05.2008 15:22
nová tatra
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky